Blog

brug balm til vinterkinder
16 januar 2018

Guide til vinteren hudpleje

Vintervejr kan være en hård omgang for huden. Undgå tørre kinder, irriterende urenheder og ubehagelig sensitivitet med den rette, kærlige behandling. Rudolph Stories guider dig til en vinter med bløde, glade kinder.
13 januar 2018

Tips til at rejse alene med børn

I sommers fløj Andrea for første gang alene med både Alfred og Arthur, og hun var ret spændt på hvordan det skulle gå. Som altid gik hun velforberedt opgaven, og turen forløb uden problemer. Vil du vide hvilke tricks hun brugte, så læs med her.
ren nydelse fra rudolph care
11 januar 2018

Nyd din januar med Rudolph Care

Det lyder mere lummert end det er, men vi holder stadig på, at januar skal nydes i sænk. Her er vores bedste og mest nydelses-indbydende produkter, du kan gøre din januar lidt mere lækker med. ...
Massér dig selv frisk og glad med Rudolph Care
09 januar 2018

Massageguide til dig selv

Kan man overhovedet massere sig selv, tænker du? I allerhøjeste grad, siger zone-ekspert Katrine Birk, der her giver dig de bedste punkter til mere energi, friske øjne og bedre søvn.
06 januar 2018

Lev lækkert – og bæredygtigt

Hvis du skal have et nytårsforsæt, så lad det være, at leve bare en lille smule mere bæredygtigt. Det er godt for kloden, for fremtiden og for dig – og det behøver ikke at have det mindste med afsavn at gøre. Rudolph Stories har talt med Signe...
lækker hud i balance med Rudolph Care
Hud
04 januar 2018

5 tricks til at få huden tilbage i balance

Hverdagen er begyndt, men juleferiens festligheder har sat sine tydelige spor i dit ansigt. Få vores bedste tricks til at starte januar flot og komme trist teint, urenheder og hudmæssig ubalance til livs.
gør noget godt for dig selv i januar
02 januar 2018

Januar uden afsavn

Januar kan være en tung måned at komme igennem. Fyld den op med gode ting, der gør dig glad, giver nydelse og lad den ikke handle det mindste om slankekur og restriktioner. Det er i hvert fald Andreas plan.
godt nytår
31 december 2017

Godt nytår fra Rudolph Care

Endnu år er gået, og det har været dejligt. Tak for 2017, og på gensyn til mere sjov og smuk hud i 2018.
30 december 2017

Tilbageblik på 2017

Så gik der endnu et år, og åh, det er gået stærkt. Andrea forsøger at gøre status over et år, der bød på masser af forandringer, og som ikke gik helt som forventet.
28 december 2017

Nytårslækker a la Hanni

Nytårsaften er en god anledning til at gøre lidt ekstra ud af dig selv. Rudolph Stories har spurgt Hanni Gohr, der er model (og meget lækker), om at dele ud af sine tips og tricks til at blive ekstra lækker til nytår. Og du behøver ikke at være...