Blog

Sæson for polterabend

Sommeren er højsæson for bryllupper og derfor er forår og forsommer også tiden, hvor gaderne indtages af tylsklædte tøser – det er tid til polter!
25 maj 2017

Skal du giftes?

Bloggeren Emily Salomon skal giftes lige om lidt, og hun har selv stået for at planlægge fest for 150 mennesker. Vil du have Emilys bedste bryllupstips til planlægning, party og påklædning, så glæd dig til at læse videre.
23 maj 2017

Ting, jeg går og øver mig på

Det er vigtigt at blive ved med at lære nye ting, og øve sig på noget. Hele livet. Lige for tiden går Andrea og øver sig på flere ting, men de har alle sammen noget at gøre med at få hverdagen til at gå op i en højere enhed.
20 maj 2017

Kun håndbagage – om at rejse let og lækkert

Det kan være svært at begrænse sig, når kufferten skal pakkes. Man (vi!) altid ender med at tage alt for meget med. Heldigvis er det ikke toilettasken, der fylder …

Mine 5 fedeste rejser

Drømmer du også om at rejse væk, finde dig selv og nyde livet på den anden side af en leverpostejsfarvet hverdag? Gør det, hvis du kan! Andrea har rejst meget i sit liv, og det har gjort hende til den hun er i dag. Læs bare med her.
16 maj 2017

3 genveje til forårslækker hud

Er du klar til at sæsonen for bare ben og korte ærmer for alvor skydes i gang? Vi guider dig til lækker hud a la Rudolph Care i bare tre forkælende step.
13 maj 2017

Det er jo mors dag, hver dag!

Det er Mors Dag i morgen, og en god anledning til at sende din mor lidt kærlighed på den ene eller anden måde. Det er også en god anledning til at tænke lidt over, det at være mor – og det har Andrea gjort.
11 maj 2017

10 alternative måder at bruge din Lip Balm på

På søndag er det Mors Dag, og traditionen tro giver Rudolph Care double up på Lip Balm, der gør læber bløde og mødre glade. Men den smørbløde balm er ikke kun vidunderlig på læberne. Her får du vores 10 bedste tricks med Rudolph Care Lip Balm - og...
09 maj 2017

A Hint of Summer

Du har nok opdaget vores nye selvbruner, A Hint of Summer - men har du helt styr på, hvordan du bruger den? Få vores bedste tip og tricks til succes med selvbruneren. ...
07 maj 2017

Rejsetips fra en pro

Vejrudsigten for resten af maj får os til at drømme om varmere himmelstrøg. Josephine Aarkrogh er moderedaktør på ELLE og en sand globetrotter, og hendes blog NeverNotGoing er et farligt bekendtskab, hvis du, som os, har tendens til rejsefeber...