22 juni 2017

Et grønt farvel

Måske har du opdaget det. Måske har du ikke tænkt nærmere over det. Men den er god nok – den grønne farve forsvinder.
20 april 2017

Vil du være den første til at prøve...?

I næste uge lanceres Rudolph Cares økologiske selvbruner A Hint of Summer, og du kan være en af de første, der får produktet i hænderne – og på huden. Det er nemlig blevet tid til en lille forårskonkurrence.
25 februar 2017

Gør foråret blødt

Vi drømmer om at gå foråret i møde med glødende, frisk og velplejet forårshud. Derfor har vi dedikeret vinterens sidste uger til at sætte ekstra fokus på pleje af kroppen, og giver dig her vores bud til en forkælende rutine og ’forårsrengøring’ af...
26 januar 2017

Ikke så grovkornet

Har du prøvet produkterne med skrubbekorn fra Rudolph Care? De er nemlig noget helt særligt. Få historien bag de to polerende bestsellere og et par tricks til hvordan du får maksimal effekt og dejlig hud ud af dine produkter.
08 november 2016

Magisk kropsolie

Der er ikke noget, som at støde på Rudolph Care i de lækre magasiner. Covers skønhedsredaktør Liv Winther nævner Acai Body Oil som et af de produkter, hun vender tilbage til igen og igen, og det forstår vi godt.
23 oktober 2016

Tip til skum og skraber

Vidste du, at Cleansing Foam også fungerer fremragende som barberskum?
21 oktober 2016

Har du set årets juleæsker?

Æskerne er vildt flotte (hvis vi selv skal sige det...) og fyldt med den mest blødgørende luksus til dig eller en, du holder af.
29 september 2016

Lidt luksus på en regnvejrs dag

Regnvejr behøver ikke at være øv-vejr. Det er nemlig en invitation til at hygge lidt om dig selv.
27 august 2016

TIP til tørre fødder

Det kan være noget af en opgave at bløde tørre fødder og sprukne hæle op, og selvom et varmt og blødgørende fodbad er vidunderligt, så er det ikke altid, der er tid til det.
05 august 2016

Partygirl a la Rudolph

Sommerfest med bare arme og ben? Gør din hud endnu mere lækker at se på med en kombination af Acai Body Lotion og Golden Kiss Body Oil.