Certificeret solsikker

04 juli 2016
Vidste du, at Rudolph Cares solprodukter er certificeret med miljømærket Svanen? Ja, faktisk er alle Rudolph Care produkter svanemærkede. Det betyder, at dit Rudolph Care produkt, er blandt de mindst miljøbelastende af sin slags, at det lever op til skrappe miljøkrav, tager hensyn til din sundhed og er af høj kvalitet. Og derfor også perfekt til børn.

Rudolph Sun Kids er solbeskyttelse, når det er bedst. Serien er certificeret med Svanemærket og indeholder økologiske ingredienser. Produkterne lever op til EU´s anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og indeholder fem effektive, kemiske solfiltre, som alle kan anvendes i svanemærkede produkter.

Rudolph Sun Kids er vandfast og fedter ikke, hvidter ikke og klistrer ikke. Sollotionen er 100 % fri for parfume, parabener og æteriske olier. 

 

Svanen er det nordiske miljømærke og er din garanti for, at der tages særlige hensyn til miljøet og din sundhed. Og at kvaliteten er god. Svanen stiller skrappe krav til de solfiltre, der må anvendes i svanemærkede produkter. Der må ikke anvendes filtre, som er på EU’s liste over stoffer, som er mistænkte for at være hormonforstyrrende eller klassificeret som allergene. Læs mere om Svanemærket her

Sun
 

Kids Sun Lotion SPF 50 Travelsize

75 ml
135,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 30

200 ml
225,00 kr.
Please wait..