Et seriøst godt hår

01 oktober 2016
Andrea er velsignet med et lækkert hår, der selvfølgelig bliver plejet og passet af Rudolph Hair produkterne. Men til særlige lejligheder får hun altså lidt hjælp fra hår- og makeupartist Morten Kongsbak. Læs her, hvad han gør for at få fint hår endnu flottere.

”Andrea har meget hår, og det er jo altid et godt udgangspunkt, at arbejde med. Vi starter altid i vådt hår og bruger god til på at føntørre håret, så det holder formen hele dagen. Jeg sørger for at føne håret tørt i alle fire retninger, fordi det så kan sidde pænt uanset hvilken side, hun kaster håret til. Det kan godt tage en hel time at sætte håret, men så holder det altså også i flere dage.

Skal Andrea have løst hår, kan jeg godt lide at føntørre med en mousse fordelt i hele håret. Det giver et godt løft og spænd i håret. Rudolph Hair har ingen stylingprodukter (endnu...), så vi bruger produkter fra Philip B. Jeg bruger et stort krøllejern til at lave lidt underspillet fald i håret, der ser mere naturligt, end skøjteprinsesset ud. Jeg slutter altid af med lidt Body Oil eller Body Balm i spidserne. Bare en lille bitte smule – for det giver en fint finish og flotte spidser. ”

Morten 

 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..