Facial Cream eller Facial Moisturizer?

09 september 2016
Er du i tvivl om hvilken Rudolph Care creme, der vil passe din hud bedst? Få et par insidertricks til at vælge det helt rigtige for dig.

Din hud er som udgangspunkt den samme, men alt efter hvordan du lever dit liv og hvor i livet, du befinder dig, kan den have behov for forskellig pleje.

Er din hud tør, blussende eller ude af balance, så er ACAI ANTI-AGING FACIAL CREAM dit oplagte valg. Facial Cream har en fløjlsbød konsistens, og er fyldt med beroligende ingredienser, der bringer din hud i balance og beskytter den mod vind, vejr, hverdagstravlhed og andre stress-faktorer, der ellers sætter sig spor i ansigtet.

En perfekt allround creme, du kan bruge både morgen og aften – sommer og vinter.

Har din hud mistet sin spændstighed, glød eller er den bare trist at se på, så er ACAI ANTI-AGEING FACIAL MOISTURIZER lavet til dig.

Facial Moisturizer er knap så rig i konsistensen, men spækket med anti-ageing ingredienser, der holder din hud spændstig og glat. Den kan anvendes morgen og aften – med eller uden serum og olie under – og er perfekt i perioder, hvor du lever dit liv med lidt for meget fart på.

Husk på, at du altid kan få råd og vejledning hos Rudolph Cares forhandlere - find dem, der er tættest på dig, lige her.