Favoritter til farmand

Han er muligvis lidt farvet af at dele badeværelse med Andrea, men Claus har helt styr på sine favoritter fra Rudolph Care. Så meget, at hans håndboldkammerater ikke kan lade være med også at prøve dem….

 

Hvad bruger du på daglig basis?

Body Soap er undværlig i badet! Den bruger jeg altid. Scrub masken til ansigtet bruger jeg også tit, når jeg er i bad. De små kerner føles rigtig godt på huden, og den har også lidt olie i sig. Det føles altid behageligt efter badet.

Anti-stress cremen er virkelig god, når man barberer sig. Den er oplagt, at bruge bagefter, fordi den dæmper rødmen i huden, hvis man, som mig, har tendens til det.

Jeg bruger også Facial Oil. Den giver dejlig hud og en lille smule kulør. Jeg bruger den primært om morgenen efter barberingen og Anti-stress cremen. Det er mit morgenritual; lidt fugt og glød i huden – det er godt.

Og så bruger jeg Roll-On Deo hver eneste dag, ligesom jeg også altid har en Lip Balm med i lommen.

 

Er det ikke noget med, at hele dit håndboldhold testede deoen før den kom på hylderne?

Jo, det gjorde de. Dengang Andrea udviklede deo’en, spillede jeg stadig, så vi tænkte, at det kunne være sjovt, at få Skjern Håndbold til at teste den.

Her var jo virkelig mange svedende mandfolk, der altid har brug for en deo efter badet, så alle fik en med besked om at bruge den og så komme med ærlig feedback.

Der var flere på holdet, der var allergiske, og dårligt brugte deo’er fordi de ikke kunne tåle dem og fik udslæt under armene. Dem lokkede jeg også til at prøve, og de kunne uden problemer tåle den. Der var et par stykker på holdet, der havde brug for en stærkere deodorant, men der var generelt meget positiv feedback.  

 

Hvilke produkter prakker du dine kammerater på?

Jeg synes jo, at Herbal Mint shampooen er det mest geniale, Andrea har lavet. Alle mine venner er hoppet på den. Udover at vaske håret rent, så gør den et eller andet ved hovedbunden. Og bagefter er håret er ikke slasket – det skal bare tørres og så sidder det godt.  Jeg ved ikke hvordan det er lykkedes. Den er en gave til alle mænd.

Det er tit i omklædningsrummet, at mine kammerater prøver de produkter af, som jeg har med i træningstasken. Jeg har altid shampoo, ansigts-scrub, deo, creme og Facial Oil med. Nogen skal lige vænne sig til tanken om at bruge olie i ansigtet, og det er ikke alle, der er til det, men de fleste er faktisk glade for det.

 
Successikre gaver
Her får du Claus’ fire favoritter til farmand

 

Herbal Mint Shampoo – fordi den er noget af det mest geniale. Håret sidder altid godt bagefter – helt af sig selv.

Anti-stress Facial Cream – den er god til mænd, der barberer sig.

Acai Body Soap – den bare er uundværlig i badet.

Acai Roll-on Deo – den er mild, effektiv og dufter godt.

 

 

Shower Power Body Soap

250 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..

Acai Facial Oil

Acai Anti-ageing Facial Oil

Keep On Rolling Deo

Acai Roll-on Deo
Share on: