HAPPY BIRTHDAY

01 juli 2016
I dag fejrer vi Andreas fødselsdag ved at give dig en gave. Køb en Acai Anti-ageing Facial Oil i vores webshop, og få en Golden Kiss Body Oil med gratis. Tilbuddet gælder kun i dag, 1.7.2016 på www.rudolphcare.com

Acai Anti-ageing Facial Oil er på mange måder en stjerne i Rudolph familien. Den prisvindende ansigtsolie er koncentreret hudplejeluksus, som optimerer huden med de unikke egenskaber fra acaibærret i sin reneste form. Ansigtsolien føles som fløjl mod huden, giver en smuk glød og dufter mildt af regnskov – af træ, jord og regnskov.

Tip fra Andrea: 
"Dup en enkelt dråbe Acai Anti-ageing Facial Oil oven på din mineralpudder for at give huden et strålende smukt og sundt look. Massér dit ansigt to minutter med Acai Anti-ageing Facial Oil hver morgen og aften for at få det optimale ud af acaibærrets antiage-egenskaber."

Golden Kiss Body Oil indeholder samme luksuriøse olie som den prisvindende Acai Body Oil og er tilsat det naturlige glitrende mineral mica, som giver en eksklusiv effekt på kroppen og udvalgte steder i ansigtet. Den lækre olien absorberes hurtigt uden at fedte og gør øjeblikkeligt huden blød og spændstig med en smuk og skinnende glød. Prøv også den smukke glimmereffekt på arme skuldre, kraveben, kavalergang.

Tip fra Andrea: 
"Jeg er vild med Golden Kiss Body Oil, fordi jeg kan gøre mit look mere eksklusivt og festligt uden at bruge en masse makeup."

 

Acai Anti-ageing Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..