Ikke så grovkornet

”Det kan være en stor udfordring at lave et produkt som alle andre mærker også har – især når man vil gøre det bedre og så i øvrigt også sørge for at produktet lever op til vores krav om certificering.

Jeg elsker virkelig skrubbeprodukter, men det lykkedes mig aldrig at finde en scrub, hverken til krop eller ansigt, som jeg kunne lide hele vejen rundt. Altså både konsistens, ingrediens og effekt.

Der findes mange klassiske bodyscrubs som består af enten salt eller sukker i en olielage, og måske er det mig, der er klumset, men jeg spilder jo halvdelen på gulvet inden det ender på min krop, og så står jeg der i en glat brusekabine. Effekten er skøn, men måden at bruge det på er … ikke god.

Jeg ønskede mig også en finere skrub. Salt og sukker føles effektivt, men det er meget grovkornet. Så meget, at man nærmest kan kradse sig på det. Og man skrubber sjældent længe på huden med noget så groft. Det er lidt ærgerligt, for så når man aldrig at få oplevelsen af blodgennemstrømningen, der suser i kroppen. En følelse man kan blive helt afhængig af.

Rudolphs Acai Body Scrub er finkornet, og det gør, at den skånsom mod huden, men stadig effektivt gør den blød. De fine korn gør den optimal i forhold til at fjerne vinterkedelig hud og få gang i blodcirkulationen, men også hvis du vil opbygge en god farve i sommeren. Vekselvirkningen mellem at polere huden fint og fjerne det øverste tørre lag hudceller, og så bygge den op med fugtende solcreme, giver dig en meget dybere sommerglød. Som oven i købet holder længere – fordi huden er smidig, fugtet og fin.

 

Acai indgår i alle Rudolph Care-produkter, og vi bruger hele bærret. Acai-bærret ligner et blåbær, men når du tygger på det, opdager du, at det meste faktisk er sten – lidt som kirsebærsten. Den sten – sammen med abrikoskerne – udgør skrubbekornene i Body Scrub. Til Facial Scrub Mask er det pulpen, der bruges som slibemidlet. Resten af bærret udvindes til olie og ekstrakt – som også er med i begge produkter.

Body Scrub ligner flydende rav, farven har den fra acaibærret, men når du vasker den af huden, transformerer den sig fra sirup til en mælket lotion, der plejer og smidiggør huden. Da vi udviklede vores scrub var vigtigt for mig, at den fik konsistens som en sirup. Så er den ikke for levende men heller ikke klistret – og så ender den der hvor den skal. Vi brugte lang tid på at finde den rigtige konsistens, og jeg elsker den.”

 

Sådan får du mest ud af din Body Scrub

Inden du fordeler den ravfarvede scrub på huden, så sluk bruseren og stryg så vandet af kroppen eller dub dig let med et håndklæde. Jo mindre våd din hud er, jo mere effektiv er produktet. Brug så tid på at skrubbe huden fra top til tå – og brug så lige 15-20 sekunder mere – så du kan mærke, at det bruser og summer i kroppen. Målet er at få sat blodcirkulationen i gang – det er fitness for huden, og det gør en forskel.

Skyl så huden over med vand og lad din scrub forvandle sig til en mælket lotion på din hud. Så vil du mærke, at din hud er blød og fin. Og din bruser er hverken fedtet eller glat.

 

Sådan får du mest ud af din Facial Scrub Mask

Facial Scrub Mask er et to-i-et produkt. Det er en ansigts-scrub, men det er også en ansigtsmaske til de dage hvor du har god tid.

Jeg elsker at bruge den om morgenen, for den giver øjeblikkelig forandring og glød til ansigtet. Nogle dage, så er Scrub Mask, det første jeg griber fat i. Jeg skyller lige ansigtet med vand, dubber med et håndklæde, og fordeler så produktet på huden. Konsistensen er fast og udviklet så den bliver siddende, hvor den skal. Så spiser jeg morgenmad eller smører madpakker med den på, og skyller den først af i brusebadet.

De små skrubbekorn har samme effekt som Body Scrub, men er meget finere. De polerer hudoverfladen nænsomt, men effektivt og sparker gang i blodcirkulationen. Det giver liv til ansigtet, smuk kulør og hjælper huden med at forny sig. Masken er i konsistensen fed som vores Body Balm, og nogen oplever, at have en hinde på ansigtet efter de har brugt den. Det er resterne af de nærende ingredienser. Du kan selvfølgelig vælge at fjerne det, men du kan også lade den blive på huden og nære den resten af dagen. Det gør jeg altid. Så skyller jeg bare kornene af, dubber med et håndklæde, og går dagen i møde – nogle gang med makeup ovenpå.”

 

Kærligst, Andrea 

Acai Body Scrub

Acai Body Scrub
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..

Acai Facial Scrub Mask

Acai Facial Scrub Mask
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
Share on: