Kærlighed til Cleansing Foam

 

Cleansing Foam blev lanceret i 2013 og den skummende ansigtsrens var det første produkt, der blev udviklet på baggrund af kundernes ønsker. Når vi spurgte jer dengang, var det største ønske en ”rigtig” rens, der effektivt kunne rense ansigtet, men som samtidig ikke udtørrede huden. Og så skulle den bruges med vand, for det er der nemlig mange af jer, der bedst kan lide at rense huden med. Så det var med denne opskrift, at Cleansing Foam blev udviklet som supplement til de to eksisterende renseprodukter i serien.

Det allerførste renseprodukt var Cleansing Milk, der med sin mælkede konsistens er perfekt til tør hud eller til dig, der gerne vil have en meget mild og ikke-udtørrende metode til at fjerne dagens snavs og makeup. Helt uden vand. Facial Scrub Mask kan også bruges som renseprodukt – især om morgenen, hvor der ikke skal fjernes makeup, men hvor huden bare skal vaskes og vækkes blidt, blødt og lækkert.

Cleansing Foam er mild, til både dig og manden i dit liv, den er effektiv rensende uden at virke udtørrende og så er den virkelig drøj. Et pump er mere end nok til en almindelig omgang ansigtsvask.

Fordi skummet er mere rensende end de to andre renseprodukter, er den især god til hud, der godt kan lide at føle sig sæbe-ren og frisk. Selvom det er en sæbe, udtørrer den ikke huden, så hvis du har tør hud, skal du ikke automatisk gå udenom denne. Huden virker aldrig affedtet efter mødet med Cleansing Foam – bare ren, renset og rar.

 

3 typer skummende rens 

Rolig rens

Fordel et par pump Cleansing Foam mellem dine fugtige håndflader og massér så skummet ind på fugtet ansigtshud. Skummet er mildt nok til at blive brugt omkring øjnene, og kan også bruges til at fjerne øjenmakeup (selvom vi nu anbefaler den lidt blidere version med Cleansing Milk), og renser al makeup og skidt af i en omgang. Skyl skummet af med lunkent vand og fortsæt så med dine andre hudpleje-favoritter.  

 

Blød barbering

Hvis du masserer to-tre pump Cleansing Foam mellem tørre hænder i ti sekunder, bliver skummet fastere og perfekt til barbering. Skummet holder huden ren og sørger for at klingen glider let hen over huden, så du undgår smårifter og betændte hårsække. Din mand kan også bruge skummet – hvis du giver ham lov.

 

Knitrende scrub

En af vores favorit produktkombinationer er en blanding af Cleansing Foam og Facial Scrub Mask. Skummet renser og masken eksfolierer mens den tilfører huden et blødt lag nærende olier. Helt uden at fedte. Blandingen knitrer vidunderligt og er perfekt på dage, hvor huden trænger til et ekstra pift.

Acai Cleansing Foam

Acai Cleansing Foam
 

Acai Facial Mist Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..
Rudolph Care Label - Only Available Online
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..

Rudolph rejse

Tag dit yndlingsprodukt med på rejse

Acai Cleansing Milk

Acai Cleansing Milk

Rigtig rens er også anti-age

Nu går vi ind i efteråret, hvor luften bliver mere tør og temperaturene koldere, og det reagerer...

Rensemælk til redning

Oplever du, at din hud driller og pludselig bliver ualmindelig tør eller fedtet, så kig lige ekstra...
Share on: