Line&Jo X Rudolph Care

18 december 2016
Nu er det snart jul! Fjerde og sidste søndag i advent byder på en ekstravagant gave i Rudolph Cares adventskalender på Facebook – og du kan stadig nå at være med.

Den, der siger at hun kun vil have store pakker, har tydeligvis ikke overvejet, at det sagtens kan være stort, selvom pakken er lille…

I dag gemmer der sig den smukkeste og mest funklende fine ørering fra Line&Jos EYES kollektion. Den hedder MISS EYLIE, er lavet i 14 karat massivt guld og vil pynte dig med funklende diamanter og lysende blå safir.

Line&Jos smykker har stået øverst på ønskelisterne i mange år – og det gælder både deres helt eksklusive, håndlavede diamantsmykker og de lidt mere budgetblide versioner. Udtrykket er altid let og feminint, og uanset om det er øreringe eller halskæder, så har smykkerne en kant af noget råt, der gør, at udtrykket aldrig bliver dukkefint. Gå på opdagelse i Line&Jos univers her – men pas på. Du bliver let forelsket, og må udvide ønskelisten med flere små, store sager.

Som altid er der også masser af Rudolph Care favoritter med i gaven, så skynd dig at deltage i lodtrækningen, hvis du kunne tænke dig Line&Jos fine ørering.

God søndag!

 

Gavekort

 

Favourite Four

0 ml
445,00 kr.
Please wait..
 

Winter Wonders

0 ml
895,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Eau de Parfum

50 ml
495,00 kr.
Please wait..