Økologisk toilettaske til dine produkter

01 marts 2018
Sammen med det bæredygtige, danske mærke Aiayu har vi skabt en smuk, økologisk limited edition toilettaske, så du let kan pakke dine Rudolph Care produkter med dig på vej i sommerhus, på ferier, i strandtasken og til træning – eller bare til de dage, hvor du drømmer om en let toilettaske at tage med dig.

 Økologisk toilettaske


Toilettasken bærer Rudolph Cares fine, lilla farve, og designet er skabt af Aiayu, hvis filosofi, ligesom vores, er både bæredygtig og økologisk – med omtanke for både dig og vores miljø. Toilettasken er i 100 % økologisk bomuld, og er en del af en zero-waste koncept som Aiayu har skabt omkring hele deres bomuldsproduktion. Dette betyder, at alle rester fra produktionen af sengetøj og skjorter osv., bliver brugt i tæpper og andre mindre produkter for at efterlade så lidt affald som muligt.
Alt bomuld er GOTS certificeret der sikrer, at både dyrkning og forarbejdning er skabt økologisk og med en ansvarlig og bæredygtig produktion under hele processen til den færdige toilettaske.

Økologisk toilettaske

Toilettasken er rummelig og måler 20 cm i bredden og 23 cm i højden, som gør den ideel til at have med på farten til dine Rudolph Care produkter - og så kan den lukkes med lynlås. Toilettasken kan maskine-vaskes; Aiayu anbefaler 30 grader med en miljøvenlig sæbe, da en lav temperatur både gavner vores miljø og slider mindre på stoffet. Undgå at putte den i tørretumbleren, og lad toilettasken lufttørre efterfølgende for at bevare et frisk og smukt look.


Vi håber, du vil tage godt imod Aiayu & Rudolph Care-toilettasken!


Toilettasken forhandles kun på vores webshop som en ekstra treat, vil de første 50 købere af toilettasken, få en lille gave med oveni.