Rudolph Care X Aiayu

07 juli 2016
Køber du noget på Rudolphcare.com i juli måned får du en kode, der giver dig 20 procents rabat hos Aiayu - et af Andreas yndlingsbrands. Men pas på, for det kan blive et farligt bekendtskab, hvis du kan lide blød strik, knitrende bomuld og bæredygtig filosofi.

Hvis du, som os, har en forkærlighed for blødt strik, endnu blødere tæpper, knitrende sengetøj og luksuriøse accessories, så und dig selv et kig hos danske Aiayu. Her finder du alt hvad hjertet begærer til dig selv og dit hjem - i dæmpede farver og uimodståelige teksturer. Alt bliver lavet lige der hvor ulden og bomulden stammer fra - Bolivia, Nepal, Indien - og mange ting strikkes af lokale kvinder. For eksempel de karakteriske Helen-tasker, hvor du også finder en lille hilsen fra hende, der har strikket den, indeni. 

Køber du noget på rudolphcare.com, får du i juli en rabatkode med til Aiayu, der giver dig 20 procent på hele dit køb. Må vi anbefale dig at kigge nærmere på sengetøjet, morgenkåberne, puderne. Og tehætten. Og trøjerne, og skjorterne .........

Vi bliver aldrig trætte af Aiayus fine farver, æstetiske univers og bæredygtige filosofi. Du kan også finde et fint udvalg i Bop-up Shoppen.

 

Sun Body Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Rudolph Sun solnet

0 ml
45,00 kr.

Udsolgt

 

Sun Body Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 15 Travelsize

75 ml
95,00 kr.
Please wait..