Rudolph Ingredienser fra A-Z

 

A

Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Rhizobian Gum (Easyliance): Udglatter rynker og modvirker aldringstegn. 

Acmella Oleacera Extract (Parakarse): Øjeblikkelig virkning på rynker-  signifikant glattere hud. Muskelafslappende virkningsmekanisme.

Alcohol: Solvent

Algae Extract: Brun alge med fedtsyrer der bidrager til at bibeholde hudens elasticitet og smidighed. Brunalgen giver energi til huden og beskytter mod frie radikaler (anti-age), forurening (anti-pollution) og vejret (vind, sol, kulde). Den har dokumenteret anti-age effekt, da algen stimulerer syntesen af både hyaluronsyre og kollagen. Beskytter mod dehydrering/udtørring af huden.

Aloe Barbadensis Leaf Extract (aloe vera): Hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen. Indeholder et utal af antioxidanter og vitaminer. Har en kølende effekt og dulmer både rødme og kløe. God til at forebygge degenerering af huden.

Anthemis Nobilis Flower Water (kamille): Virker beroligende. Især god til sart hud. Gavnlig for alle former for hudirritation, rødme og kløe.

Aqua (vand): Bærestof.

 

B

Brassica Campestris Seed Oil*, Brassica Napus Seed Oil* (rapsolie): Effektiv olie med højt indhold af naturlig tocopherol (vitamin E), hvilket beskytter mod frie radikaler og beskytter derfor huden mod yder forurening og uv-belastning.

Brassica Oleracea Italica Seed Oil: Broccoli Olie. Fugtgiver, der hurtigt absorberes af huden og hjælper med at fremskynde hudens fugtoptag.

Butyrospermum Parkii Butter (sheasmør): Vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer og vitaminer. Har anti-ageing egenskaber. Særdeles godt til at blødgøre og regenerere huden. Har en beskyttende virkning, idet de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig.

 

C

Calendula Officinalis Flower Water: Morgenfrue består af carotenoider, flavonoider og æteriske olier.  Denne milde og nærende botaniske plante besidder anti-inflammatoriske egenskaber. Morgenfrue indeholder plantebaserede antioxidanter, som beskytter celler mod at blive beskadiget af ustabile molekyler kaldet frie radikaler.  Calendula synes at bekæmpe inflammation, vira og bakterier. Calendula har også en rensende effekt, samt lindre mindre hudproblemer som rødme og let irriteret hud.

Candelilla Cera: Candelilla voks. Lægger en beskyttende hinde på huden og er med til at fortykke produktet.

Caprylic/Capric Triglyceride: Vegetabilsk olie, som giver en god føling på huden.

Cellulose: Nænsomt scrub som ikke er skarpe, fjerner døde hudceller fra overfladen af huden.

Cera Alba (bivoks): Tilfører struktur og konsistens til produktet. Giver en god fornemmelse på huden,og resultatet er blød og elastisk hud.

Cetearyl Alcohol: Blødgørende, vegetabilsk stabilisator/konsistensgiver, som stammer fra palme- eller kokosolie.

Cetearyl Glucoside: Vegetabilsk sukkerbaseret emulgator. Stabilisator, som fortykker konsistensen.

Chondrus Crispus Powder: Pulver udvundet fra rødalger, som har fortykkende og stabiliserende egenskaber.

Citric Acid (citronsyre): Naturlig citronsyre, som regulerer pH-værdien.

Citrullus Lanatus Seed Oil: Vandmelonolie. Vandmelonfrøolie er meget nærende, og alligevel er det let olie med gode absorptionegenskaber. Rig på essentielle fedtsyrer, som hjælper til at genoprette elasticitet til huden.

Cocamidopropyl Betaine: Vaskeaktiv, booster skum og viskositet.

Coco-Caprylate: En naturlig olie. Er blødgørende og giver en sensorisk oplevelse.

Coco-Glucoside: Mild vegetabilsk vaskeaktiv, som effektivt renser huden. Stammer fra palme- eller kokosolie.

Cocos Nucifera Oil (kokosolie): Blødgør, tilfører fugt og smidighed. Forstærker hudens naturlige elasticitet. Har en anti-septisk virkning. Dens struktur gør den god til tør, kløende og sensitiv hud.

 

D

Dicraprylyl Carbonate: Nærende vegetabilsk olie, som er baseret på palmekerneolie. Har en unik spredningsevne, som gør den nem at fordele på huden og efterlader huden silkeblød.

Dihydroxyacetone (DHA): Farvemolekylet DHA er et fysiologisk stof, der forekommer naturligt i både plante, dyre - og humane celler. Den selvbrunende virkning skyldes en farvning af hudens yderste hornlag (epidermis). DHA reagerer med aminer, peptider samt aminosyre på hudens hornlag, der herefter genererer brune polymerer, kaldet melanoidiner, hvilket giver huden en jævn, fin farvetone. DHA er naturligt og af vegetabilsk oprindelse.

Diheptyl Succinate, Capryl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (LexFeel): 100% naturlig og bæredygtig emollients. Egnet som alternativ til silikonevæsker for at opnå en bedre skinfeeling. Anvendes til at reducere fedtetheden af naturlige olier.

 

E

Echinacea Purpurea Extract (rød solhat): Beroligende ekstrakt, som virker anti-flammatorisk, anti-septisk og anti-irritant.

Euterpe Oleracea Fruit Extract (acaiekstrakt): Har beroligende, astringerende, anti-septiske og anti-age egenskaber. Indeholder mineraler og vitaminer.

Euterpe Oleracea Fruit Oil (acaiolie): Har unikke revitaliserende og anti-age egenskaber. Indeholder omega 3-6-9, vitamin C og E, mineraler (bl.a. jern og kalium) og en unik koncentration af antioxidanter.

 

F

Fucus Vesiculosus Extract: Blæretang og savtang fra de nordiske farvande. Tang er ekstremt rig på mineraler og vitaminer, og de er dermed perfekt tonere og remineralisers for kedelig, træt hud.

 

G

Glycerin: Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af kokos- og/eller palmekerneolie. Optimal fugtgiver til huden. Hjælper både til at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.

Glyceryl Caprylate/Caprate: Co emulgator og fortykker.

Glyceryl Stearate: Vegetabilsk stabilisator/konsistensgiver. Stammer fra palme- eller kokosolie.

Glyceryl Stearate Citrate: W/O-emulgator (water/oil-emulgator), som stammer fra palme- eller solsikkeolie.

 

H

Hamamelis Virginiana Leaf Water: Troldnød, som renser og virker let astringerende og opstrammende på huden.

Helianthus Annuus Seed Oil: Solsikkeolie. Bruges som bærestof af F-vitamin. 

Hippophae Rhamnoides Fruit Oil: Havtorn. Har et højt indhold af vitamin C, og har adstringerende og anti-inflammatorisk effekt. Den har en særlig effekt på tør, solbrændt og stresset hud.

Hydrogenated Vegetable Oil: Vegetabilsk stabilisator/konsistensgiver, som stammer fra palme eller raps. Blødgør og beskytter huden.

Hydrogenated Starch Hydrolysate (sorbitol): Befugtningsmiddel og hud-konditioneringsmiddel. Virker blødgørende på huden.

Hydrolyzed Kale Protein, Hydrolyzed Carrot Protein, Hydrolyzed Lemon Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate: Dette ekstrakt kombinerer kraften af grønkål, gulerod og citron til en næringsrig formel, der er designet til at hjælpe med fugtighed, tegn på alder og solskader. Med sine utrolige fordele er grønkål pakket fuld af vitaminer A og E, kendt for at øge hydration, elasticitet og kollagenproduktion. Grønkål øger sundheden på din hud på grund af indholdet af C-vitamin..

Hydrolyzed Rhizobian Gum: Udglatter rynker og modvirker aldringstegn

Hydrolyzed Rice Bran Protein:  Tilfører fugt og gør huden smidig og blød.

Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch: Hvedeprotein og stivelse, som tilfører fugt og gør huden smidig og blød.

 

L

Laminaria Ochroleuca Extract(brun alge/gylden tang): Har en beskyttende virkning mod atmosfærisk miljø, vind, fugtighed, varme, forurening osv. 

Linoleic Acid, Linolenic Acid, Oleic Acid, Palmitic Acid: Bruges som hjælpestoffer i F-vitamin.

 

M

Malic Acid (æblesyre): pH regulator

Mangifera Indica Seed Butter: Mango smør. Har gode egenskaber, der fugter og nærer huden.

Maris Sal: Fransk Middelhavssalt. 

Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Isomalt: Æble stamcelle ekstrakt. Stamcelleekstraktet kan give en fordel i huden på mere modne forbrugere ved at forbedre hudens regenererende egenskaber og dermed normalisere hudens barrierefunktion og derved forhindre tegn på for tidlig aldring. Reduktion af rynker/reduktion af rynkedybde. 

Maltodextrin - Plankton Extract (Eau de Vital - D’Algue Bleue Powder): Rig på mineraler og proteiner. Stammer fra plankton.

Mel Ekstract: Honning er en naturlig fugtighedsbevare, hvilket betyder, at honning tiltrækker og fastholder fugt. Vitaminer i honning er hovedsageligt ascorbinsyre, vitamin C og B. Relevante mineraler i honning er, phosphor, magnesium, calcium, jern, natrium og kalium. Proteiner i honning kommer delvist fra plantemateriale og delvis fra bierne

Menthol: Har en kølende effekt, samt en karakteristisk frisk duft.

Mica, CI77891, CI77491, Magnesium Stearate: Farvestof

Microcrystalline Cellulose: Nænsomt scrub som ikke er skarpe, fjerner døde hudceller fra overfladen af huden.

 

O

Octyldodecanol: Vegetabilsk olie, som stammer fra palme- eller kokosolie. Giver en langvarig følelse af blød og elastisk hud.

Olea Europaea Fruit Oil (olivenolie): Blødgør, tilfører fugt og smidighed. Forstærker hudens naturlige elasticitet. 

Oleic Acid, Palmitic Acid: Naturlige rester fra tidselolie, som F-vitamin er udvundet fra.

Olus Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Candelilla Cera: Vegetabilsk blødgører. Giver blød, glat og smidig hud. Tilfører konsistens til produktet.

Oryza Sativa Powder: Et meget fintmalet granulat, der stammer fra ris. Skrubber nænsomt, er ikke skarpt og fjerner døde hudceller fra overfladen af huden.

 

P

Parfume: Naturlig parfume uden de 26 allergener.

Pentylene Glycol: En 100% naturligt afledt, multifunktionel ingrediens. Den virker fugtighedsbevarende, blødgørende og har anti-mikrobiel effekt.

Persea Gratissima Fruit Extract: Avocado ekstrakt. Avocado indeholder kulhydrater og proteiner med fugtgivende, og regenerering kvaliteter fordelagtige i produkter til meget tørt, beskadiget hud. Med deres høje vitaminindhold er den ideel til sløv, træt hud.

Persea Gratissima Oil: Avocado olie. Indeholder A, B1, B2, vitamin D og E. Er god til tør, dehydreret, og moden hud, har gode fugtgivende og mange plejende egenskaber, er derfor effektiv til hud med problemer. Avocado har en naturlig uv beskyttelse, og medvirker derfor til udsætning af ældning af huden. Giver blød og elastisk hud.

Plukenetia Volubilis Seed Oil: Inca Inchi er en peruviansk Amazonia plante, kendt af lokale folk i tusinder af år. Inca Inchi-olie en af de rigeste olier på omega 3, men har også et meget højt indhold af omega 6. Har blødgørende egenskaber, vedligeholder hudens elasticitet, samt fugt balancen.

Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate: Vegetabilsk emulgator.

Potassium Alum.: Naturligt krystal, som tillader kroppen at svede, men indkapsler selve lugten.

Potassium Sorbate (Kalium Sorbat): Mild konservering, som anvendes i fødevarer.

Propanediol: Stammer fra sukker. Har en rensende og konserverende effekt.

Propylene Glycol: Bærestof i spinatekstrakt.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil (sød mandelolie): Blødgør, tilfører fugt og smidighed. Forstærker hudens naturlige elasticitet. Har et højt indhold af vitaminer. Beskytter og giver næring til sart og tør hud.

Prunus Armeniaca Kernel Oil (abrikoskerneolie): Rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer. Trænger let ind i huden. God til for tidligt ældet, tør eller irriteret hud. Har blødgørende og fugtgivende egenskaber samtidig med, at den forstærker hudens naturlige elasticitet.

Prunus Armeniacea Seed Powder: Skrubbekorn fra abrikos. Skrubber nænsomt døde hudceller af huden.

 

R

Rosa Canina Fruit Extract: Hyben er en naturlig kilde til C-vitamin, vilde hyben demonstrerer betydelig reparation på fine linjer og pigmentforandringer. Desuden indeholder den linolsyre og linolensyre, som giver hyben fremragende fugtgivende egenskaber, såvel som blødgørende egenskaber. Indeholder vitamin A, D og E, samt essentielle fedtsyrer, og høje niveauer af antioxidant flavonoider, kendt for deres antiinflammatoriske egenskaber. 

 

S

Saccharide Isomerate (pentavitin): Effektiv fugtgiver og fugtbevarer. God til tør og normal hud. Stammer fra sukker. Giver blødhed og smidighed til huden og udsætter derfor ældningen af huden.

Salicornia herbacea extract: Olieopløseligt aktiv fra salturt. Øger fugtniveauet i huden effektivt, idet den forbedrer hudens evne til at holde på urea og vand og stimulerer syntesen af ceramider og sphingolipider.

Sambucus Nigra Flower Extract: Hyldeblomstekstrakt, også kaldet elder flower extract. Reducerer hudinflammation. Astringerende, god mod hævelser/poser under øjnene.

Sesamum Indicum Seed Oil: Sesamfrøolie har fremragende hudblødgørende egenskaber og anvendes derfor i fugtgivende cremer. Sesamolie har fugtighedsgivende, nærende, rensende, regenererende og reparerende virkninger til kosmetiske anvendelser. 

Silica: Scrub-korn, som udvindes fra naturen. Bruges til eksfoliering, og deres afrundede struktur gør, at det ikke er aggressivt for huden. Fjerner døde hudceller fra overfladen af huden.

Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobaolie): Blødgør, tilfører fugt og smidighed. Forstærker hudens naturlige elasticitet. Især god til tør, sensitiv og fedtet hud. Forstærker hudens naturlige elasticitet.

Sodium Benzoate (Natrium Benzoat/Atamon): Mild konservering, som anvendes i fødevarer.

Sodium Chloride (salt): Stabilisator, som fortykker konsistensen.

Sodium Citrate: Natrium saltet af citronsyre, pH regulator.

Sodium Coco-Sulfate: Mild vegetabilsk vaskeaktiv. Stammer fra palme- eller kokosolie.

Sodium Dehydroacetate: Mild konservering.

Sodium hyaluronate: Hyaluronsyre er naturligt forekommende mucopolysaccharide i hele det menneskelige legeme. Hyaluronsyren har stærke hydroskopiske egenskaber, som gør den i stand til at binde vand i hudens intercellulære struktur. Dens uovertrufne egenskaber til at tiltrække fugt resulterer i øget glathed, blødhed, elasticitet og reduktion af rynker. Hyaluronsyre har veldokumenteret anti-age effekt.

Sodium Hydroxide: pH regulator

Sodium Levulinate: Mild konservering

Sodium PCA: Fugtighedsbevarende aminosyrekompleks, som er udvundet af vegetabilske råstoffer. Øger effektivt optagelsen af fugt i huden.

Sodium Stearoyl Glutamate: Vegetabilsk stabilisator/konsistensgiver, som stammer fra soja- eller palmeolie.

Sodium Stearoyl Lactylate: Vegetabilsk CO-emulgator.

Sorbitol: Befugtningsmiddel og hud-konditioneringsmiddel. Virker blødgørende på huden.

Spinacia Oleracea Leaf Extract: Spinatekstrakt er fyldt med mange vitaminer (A, E, C og K) og vigtige mineraler såsom magnesium, mangan, jern og calcium, der hjælper med at revitalisere huden. Er fyldt med antioxidanter. Spinat hjælper med at beskytte mod frie radikaler, det forynger huden ved at dæmpe/udsætte aldringsprocessen.

Spirulina Platensis Extract: Kraftig antioxidant, som styrker hudens forsvarssystem og har anti-age effekt.

Stearic Acid (stearinsyre): Vegetabilsk stabilisator/konsistensgiver, som stammer fra palme- eller kokosolie.

Stearyl Alcohol: Vegetabilsk stabilisator/konsistensgiver, som stammer fra palme- eller kokosolie.

Sucrose Cocoate: Vegetabilsk blødgører, som stammer fra kokosolie.

Sucrose Laurate: Emulgator, der kan optage olie. Bliver til gel. 

Sucrose Palmitate: viskositets stabilisator

Sucrose Stearate: viskositets stabilisator

 

T

Tocopherol (E vitamin): Naturlig antioxidant, som beskytter mod frie radikaler og produktet mod harskning. E vitamin er desuden med til at bevare hudens elasticitet og smidighed.

Undecane, Tridecane: Vegetabilsk olie med ultimativ sensorisk løsning til unikke teksturer i hudplejeprodukter. Blødgør og har høj spredbarhed. En frisk, hurtig-spredende flygtig olie, der virker ”tør” og derfor ikke fedter på huden.

 

V

Vaccinium Macrocarpon Fruit Water: Tranebær betragtes som "superfruits" grundet deres nærende og antioxidante virkning. Indeholder antioxidantet vitamin C, der beskytter mod frie radikaler og derved sænker hudens aldringsproces.

Vitis Vinifera Fruit Water: Vindrue. Giver næring til huden.

 

X

Xanthan Gum: Naturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver.

 

Z

Zea Mays Starch: Konsistensgiver, der stammer fra majs

Zingiber Officinale Water: Ingefærekstrakt. Antioxidant og aktiv mod frie radikaler.

Rudolph Hair ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rudolph Sun Ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rudolph Sun Kids ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z