SOS til fine linjer

Acai Anti-ageing Serum er et økologisk serum, der forebygger fine linjer i ansigtet ved at give huden intens pleje i dybden. Serummet indeholder både abrikoskerneolie og E-vitamin, der begge er med til at styrke hudens elasticitet og smidighed.

Serummet virker forebyggende, men har samtidigt en øjeblikkelig virkning, der giver huden en nærmest Botox-lignende effekt. Serummet er nemlig fyldt med et koncentreret indhold af naturligt Gatuline Expression Extract, der virker muskelafspændende, og som gør huden mere ensartet og glat at se på.

 

Sådan får du mest ud af din Acai Anti-ageing Serum

Brug dit serum både morgen og aften, for at give din hud en intens kur. Er målet ikke at behandle tydelige rynker, vil en gang om dagen være rigelig. Påfør serummet, efter du har renset dit ansigt. Serummet virker nemlig bedst, hvis det får lov til at trænge ind i en ren hud. Serummet har en blød, let flydende konsistens og er meget koncentreret, så derfor behøver du ikke mere end et enkelt tryk på pumpen, når du bruger dit serum.

Fordel dråberne i hele ansigtet - og over décolletage efter behov, og suppler efterfølgende med din dagcreme. For at få en optimal forebyggende pleje af hudens fine linjer, anbefaler vi Rudolph Cares Acai Anti-ageing Facial Moisturizer. Din hud efterlades silkeblød og vil hurtigt synes både mere ensartet, fugtmættet og fyldig.

Acai Anti-ageing Serum er en naturlig skønhedsbombe, der skaber hurtige, men effektive resultater! Ret genialt, hvis man har brug for et skønhedsfix, særligt inden alle julens festlige arrangementer, der hurtigt giver smuk, velplejet og ’overskudsagtig’ hud – selv i en travl hverdag.

 

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..

Acai Anti-ageing Serum

Acai Anti-ageing Serum
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
Share on: