VORES KÆRLIGHED

"Der går ikke en dag hvor jeg ikke fortæller og viser Renny, at jeg elsker ham. Og omvendt. Vi er gode til at give gaver, blomster og kærlighedserklæringer, og vi gør det gerne spontant og tit. Til gengæld har vi aldrig været gode til mærkedage - måske er det en mandeting? Vi glemmer simpelthen datoerne, og går ærlig talt heller ikke op i det. Men vi blev gift sidste år, under Copenhagen Pride, så vi skal vel i gang med at stable lidt tradition op i år.

Vi mødtes i en vinbutik for 14-15 år siden. Der var fysisk tiltrækning fra første blik, men det var vist mest Renny, der var klar på en ideen om et fast forhold. Han jagtede mig rundt i hele byen i et halvt års tid, og jeg er ham evigt taknemmelig for hans ihærdighed og vedholdenhed.

Vi er helt afhængige af hinanden både mentalt og fysisk. Vi sover i ske hver nat – hele natten. Det er nærmest som om, at vi lader op i hinandens selskab. Vores samliv er vores livsgrundlag, og det gør at vi går stærkere ud i livet og hverdagen. Samtidig er vi gode til at give plads. Vi laver ofte ting hver for sig, men glæder os altid til at komme tilbage til hinanden igen.

Copenhagen Pride er ikke noget, vi deltager aktivt i – hverken i paraden eller som frivillig – men vi er med på sidelinjen og har ofte stået og flaget, klappet og hujet som tilskuer. Sidste år faldt vores bryllup tilfældigvis sammen med Priden, så da deltog vi overhovedet ikke. Men i min tale til Renny mindede jeg også om alle de ildsjæle der kæmper en fælles kamp og som har banet vejen for at vi kunne gå ned i den lokale kirke og sige ja til hinanden."

Johannes

Johannes er designer hos Mads Nørgaard og Renny er kok i sit eget catering firma Rennys Kitchen.

Limited edition sampak med 2 x 30 ml Acai Anti-ageing Facial Oil - HIS & HIS, 1.195 kr. (Værdi, 1.590 kr.)

Rudolph Care Label - Limited Edition
 

His & His Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
Rudolph Care Label - Limited Edition
 

Her & Her Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
Rudolph Care Label - Limited Edition
 

Her & His Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..

Acai Facial Oil

Acai Anti-ageing Facial Oil

Ansigtspleje

Se alle ansigtsprodukter

Held i kærlighed

Har du set, at Rudolph Care fejrer kærligheden for tiden og derfor har lanceret en limited edition...

Send en blomst og lidt kærlighed

Jeg oplever ofte, at folk, jeg ikke kender, sender et par rosende ord og sager til mig, som de...
Share on: