VORES KÆRLIGHED II

25 august 2016
Fine Thilde og Johanna er beviset på, at man sagtens kan finde true love på Tinder. Pigerne bor i Stockholm, hvor svenske Johanna er læge, mens Thilde, der er fotograf, arbejder både i Sverige og Danmark. Blandt andet hos Rudolph Care, når nogen af os bliver gift og skal have taget billeder …

Vi swipede begge højre, da vi så hinanden for første gang, og allerede fem dage efter vi havde matchet på Tinder, fik jeg (Thilde) lokket Johanna til København.

Vi mødtes på Hovedbanegården klokken 15.oo og med en kaffe to-go kunne den planlagte date så begynde. Vi startede på Statens Museum for Kunst, så en gåtur om Søerne, og så øl på Blågårdsgade. Vi spiste middag på Condesa og sluttede af med drinks på Vesterbro. Ja, den fik hele armen den torsdag.

I juli i år, på sommerens varmeste og smukkeste dag, giftede vi os – omgivet af vores bedste venner og familie fra både Danmark og Sverige. Festen foregik på en båd med den hyggeligste atmosfære og en helt fantastisk udsigt over smukke Stockholm. Aftenen var sprængfuld af kærlighedsfulde taler, som fik hver mand og kvinde til at fælde en tåre. Der blev danset under stjernerne frem til den lyse morgen og sluttede med et dyp i havet.

Vi er et godt match, fordi vi har det vildt sjovt sammen og vores hverdage føles som en leg. Der grines, flirtes og drilles, og energien mellem os er altid kærlig og let. Vi deler de samme ønsker i forhold til vores fremtid og samtidigt giver vi hinanden plads og støtte til at udleve egne drømme.  

Se Thildes arbejde her. 

Rudolph Care Label - Limited Edition
 

His & His Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
Rudolph Care Label - Limited Edition
 

Her & Her Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
Rudolph Care Label - Limited Edition
 

Her & His Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..