Økologisk ansigtscreme

Acai Anti-stress Facial Cream og Acai Anti-ageing Facial Moisturizer er begge ansigtscreme uden parabener og skadelig kemi. De er rige på nærende og fugtgivende ingredienser, der booster og plejer din hud i dybden. Her guider vi dig til, hvilken økologisk ansigtscreme der passer bedst til netop din hudtype._______________________________Acai Anti-stress facial cream Acai Anti-Stress Facial Cream – eller bare Anti-Stressen, som vi kalder den – har været med helt fra begyndelsen, og formuleringen af den er også den samme. Vi elsker denne creme, og den er en af vores bestsellers og virkelig født som en klassiker.Acai Anti-Stress Facial Cream ideel dagcreme, når din hud reagerer på vejr og andre stressfaktorer. Cremen er fyldt med nærende SOS-ingredienser som aloe vera, troldnød og kamille, der virker beroligende, og økologiske olier og sheasmør, der blødgør og plejer din hud. Cremen kan også med fordel anvendes som natcreme, hvor de plejende ingredienser virkelig får lov at arbejde i dybden. Så vil du og din hud vågne med fornyet energi! 

Det er den bedste økologiske ansigtscreme til stresset og irriteret hud. Tips til Anti-Stress Facial CreamBrug altid din creme på fugtig hud – optimalt efter ren, serum eller olie eller et pift Facial Mist. Den friske fugt hjælper med at sluse cremen ind i huden fremfor at lægge sig som et lag ovenpå den tørre hud.Undgå overdosering og brug bare et enkelt pump creme hver gang. Anti-Stress er meget drøj, og bruger du for meget kan det føles lidt tungt.[[{"fid":"8265","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Økologisk ansigtscreme Acai Anti-stress Facial Cream","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"alt":"Økologisk ansigtscreme Acai Anti-stress Facial Cream","height":"1065","width":"1520","class":"media-element file-default"}}]] acai anti-ageing facial moisturizer Acai Anti-ageing Facial Moisturizer er en mild, økologisk ansigtscreme uden parabener, som tilfører din hud rigelig med den fugt, der gør huden både smidig og spændstig. Cremen er rig på antioxidanter, der giver din hud en daglig dosis ny energi og samtidig har en opstrammende effekt. De mange antioxidanter stammer fra et overdådigt indhold af acaiolie og Acacia Senegal Gum, der virker genopbyggende på hudens struktur og modvirker fine linjer og naturlige ældningstegn. Cremen har en let konsistens og trænger hurtigt ind i din hud. Acai Anti-ageing Moisturizer kan bruges som både dag- og natcreme.Tips til Anti-ageing Facial Moisturizer  Klimaet i vintermånederne kan virke voldsomt på din hud og have en udtørrende virkning. Brug Acai Anti-ageing Facial Moisturizer sammen med en enkelt dråbe Acai Anti-ageing Facial Oil for at genoprette hudens balance og give ekstra fugt. Trænger din hud til et opstrammende fugtboost? Den store koncentration af antioxidanter i Acai Anti-ageing Facial Moisturizer giver din hud forebyggende anti-age pleje. Supplér med Acai Anti-ageing Serum, der øjeblikkeligt udglatter din hud, for en optimal, hurtig og effektiv antiage-effekt.[[{"fid":"8266","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Økologisk ansigtscreme Acai Anti-ageing Facial Moisturizer","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"alt":"Økologisk ansigtscreme Acai Anti-ageing Facial Moisturizer","height":"1080","width":"1520","class":"media-element file-default"}}]]
Invert title color in display row block  white_title_color
Choose summary font for display row block  Engravers

Acai Anti-stress Facial Cream (50 ml)

50 ml
495,00 kr.
Please wait..

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer (50 ml)

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
Hero 

Økologisk ansigtscreme til dig, der ønsker det bedste for din hud

Andrea bruger økologisk ansigtscreme fra Rudolph Care

Er du på udkig efter en økologisk ansigtscreme uden skadelig kemi, skal du læse med her. 

Vores Acai Anti-stress Facial Cream og Acai Anti-ageing Facial Moisturizer indeholder begge masser af økologiske og naturlige ingredienser, der nærer og plejer din hud.