Gave til dig

Hverdagen er begyndt, og måske har juleferiens festligheder sat sine tydelige spor i dit ansigt. Det er derfor tid til at rense julen af.

I hele januar får du derfor en gratis Acai Cleansing Foam 50 ml med, når du handler i vores webshop.

Få en gratis Acai Cleansing Foam I januar

Acai Cleansing Foam er en blød og lækker skumsæbe, der effektivt renser huden for snavs, fedt og bakterier, mens sanserne forkæles med Rudolph Cares milde og rene duft. Produktet er optimalt til at rense ud og skabe fornyet balance efter en travl julemåned.

Den er til dig, der vil rense i dybden og forkæle huden med økologisk hudpleje på samme tid. Acai Cleansing Foam er en tyk, flødeskumsagtig renseskum, der gør din hud ren og fin uden at udtørre. Den kan både bruges ved vasken og i badet, og den gør præcis det, du forventer af den. Renser, dufter dejligt og får en ellers lidt kedelig del af din hudplejerutine til at blive noget, du ser frem til.

Acai Cleansing Foam er velegnet til alle hudtyper, men særligt velegnet til normal og fedtet hud.

Troldnød og rød solhat renser effektivt og modvirker urenheder, sikrer den fugtgivende og beskyttende kamille, aloe vera og acai, at huden ikke tørrer ud.

Andrea bruger Cleansing Foam

Tip fra Andrea: 


"Hvis du pumper lidt Acai Cleansing Foam ud i håndfladen og masserer, bliver skummet mere fast og dermed ideelt til barbering. På de dage, hvor jeg gerne vil eksfoliere, men ikke kan nå at bruge Acai Facial Scrub Mask som maske, blander jeg de to produkter og får ren hud med ekstra smuk glød på et øjeblik.

Acai Cleansing Foam 50 ml tilføjes automatisk til din indkøbskurv.

 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..