Værtindegaven til sommerens fester

Hos Rudolph Care elsker vi værtindegaver. Især de personlige er noget særligt. Læs med når vi lister vores favoritter
Den hjemmelavede


Hjemmelavet hyldeblomstsaft
Hjemmelavede godter er det bedste! Og hvis de foræres væk i en smuk emballage, stiger værdien endnu mere. Andrea har lige lavet hyldeblomstsaft med hendes datter, og den nemme opskrift lyder således: 

”Der er findes jo mange variationer af hyldeblomstsaft, men den opskrift jeg bruger, har jeg tyvstjålet fra et dameblad; Man skal bruge omkring 20 hyldeskærme, noget citronsyre, saften fra 4-5 citroner (jo flere citroner jo bedre, efter min smag), en liter kogende vand og et halvt kilo sukker (jeg bruger lidt mindre, fordi jeg elsker syrlighed). Efter det skal saften stå køligt i et par dage og hygge sig, hvorefter man sier det og hælder det på smukke flasker” 

Kortet
En af Andreas absolutte favoritter er et personligt kort, hvor tanker og kærlighed kan få frit løb.
“Den bedste værtindegave er et håndskrevet kort. Det stråler af nærvær. Især hvis kortet er hjemmelavet”- Andrea
 

En personlig værtindegave er altid noget, som spreder glæde og varme. Læs med når vi lister vores favoritter

Den grønne
 

Blomsteralternativet
I stedet for den klassiske blomsterbuket kan man ty til en lille, grøn sag. Plante-moden er stadig over os, og derfor vil en lille kaktus eller en monstera sikkert falde i god jord hos din værtinde. 

En krydderurt
Er der noget lækrere end en stor, lækker, økologisk basilikum? Det er der nok, men vi elsker i hvert fald, når vores gæster forærer os en krydderurt, som jo både pynter i køkkenet og smager skønt.

Den, der ikke koster noget
Mange steder i landet er der mulighed for at tage ud og plukke sin egen buket blomster, som ofte bliver langt mere personlig og smukkere end nogle af dem, man køber hos blomsterhandleren. Det er gaven, som ikke koster noget, men som har en stor værdi hos modtageren.

Sommerfesterne og altanaftenerne med vennerne kalder på en værtindegave. Læs med når vi lister de gaver, som vi både elsker at give og modtage

 Den fra Rudolph Care
 

Golden Kiss Body Oil
Til værtinden, som elsker guld og glitter. Olien kan fordeles over hele kroppen og er perfekt på kindben og tindinger, hvis man vil have et festligt sommerlook. Golden Kiss Body Oil er en gave, vi elsker at give vores værtinder, fordi den kalder på lidt ekstra til personen, som har stået for at gøre aftenen til noget særligt. 

Signature Notes Purse Edition
Den enkle, feminine og luksuriøse værtindegave. Signature Notes Purse Edition passer i navnets natur perfekt til håndtasken og er med sin delikate, naturlige duft en gave, som spreder glæde og velvære. 

Sommerens fester kalder på en særlig tak, og i Rudolph Care elsker vi at give en personlig gave. Læs med når vi lister vores favoritter

 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Huile de Parfum purse edition

8 ml
245,00 kr.
Please wait..

Stil krav til din solbeskyttelse

Share on: