Acai


Acai er den bærende og meget værdifulde ingrediens i Rudolph-produkterne. Det lille, mørklilla bær er med til at gøre Rudolph-serien til en unik, effektfuld og bæredygtig skønhedsplejeserie.

 

Andrea på skolen i brasilien

 

Et rigt vidunderbær
 

Acai er ekstremt rig på vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer omega 6 & 9. Dét, der gør bærret helt unikt er dets høje koncentration af antioxidanter, der giver acai enestående revitaliserende og anti-ageing egenskaber. Bærret indeholder dobbelt så mange antioxidanter som blåbær og 30 gange så mange antioxidanter som rødvin. Acai medvirker til at beskytte kroppen imod frie radikaler, og med dets rige indhold af antioxidanter medvirker bærret til at udsætte hudens naturlige aldringsproces.

 

 

Fra frodige Amazonas til Danmark
 

Det lille bær med den store effekt vokser vildt i Brasiliens frodige regnskove og har i generationer været kendt som naturens egen energikilde hos de lokale i Amazonas. I dag er høsten af acaibær en vigtig levevej for indianerne, og Rudolph Care samarbejder med et lokalsamfund bestående af 200 familier.

De sejler ad små flodveje dybt inde i junglen, hvor de bedste og mest værdifulde bær gror i palmernes kroner i skyggen af regnskoven. Indianerne kravler med deres bare næver op i palmerne med en lille sæk foldet som et reb om deres fødder. Bærerne, der sidder som perler på grenene, håndplukkes nænsomt og samles i kurve på 30 kg. Der går hele 100 kg håndplukket bær til en liter Acai Anti-ageing Facial Oil, hvorfor denne olie er meget kostbar.

 

Brasilien x3_acaibær

 

De høstede bær transporteres videre til nærliggende havne, hvor der summer af liv og arbejdes på højtryk, da alle bærerne opsamles. Fra havnen transporteres de høstede acaibær videre til vores lokale samarbejdspartner, der udvinder og raffinerer olien fra acai. Vores brasilianske samarbejdspartneres produkter er certificeret med den økologiske Ecocert-certificering og er medlem af Global Compact. Fra Brasilien sendes råmaterialet, der er ekstrakter og granulater, til vores producent i Danmark, der udvikler og producerer de færdige Rudolph Care produkter.

 

 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..

Andrea i Brasilien

Andrea Elisabeth Rudolph på eventyr i Brasiliens regnskov

Prisvindende skønhed