Aftersun

Her finder du aftersun fra Rudolph Care: Den glitrende Aftersun Shimmer Sorbet og den kølende, reparerende mist, Aftersun Repair Spray

 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..

Min aftersun rutine

"Først vasker jeg mig med Body Soap så solcreme og snavs og sand vaskes nænsomt af, og...

En kølende og reparerende finale

AFTERSUN SHIMMER SORBET 

Denne aftersun er til dig, der både vil nære, pleje og forkæle din hud og samtidigt få den til at stråle af liv og velnærethed. 

Den er som kølende sorbet-is, når den smøres på din solvarme hud – den indeholder nemlig måde blødgørende, genopbyggende og ikke mindst kølende ingredienser, som kan afhjælpe hud, der har fået en solstråle for meget eller blot har brug for ekstra kærlig pleje. 

Den glitrende aftersun indeholder blandt andet jordbær-ekstrakt, som renser og toner huden, nærende, blødgørende, økologisk kokosolie og sheasmør, som har en særligt genopbyggende og reparerende effekt på huden. Det naturlige guldglimmer, du finder i Aftersun Shimmer Sorbet, er det naturlige mineral, mica. 

Hvis du føler, at huden har brug for ekstra fugt, kan du bruge Body LotionBody BalmBody Oil eller evt. Mommy & Me under din aftersun. 

Et ekstra tip til vores aftersun er at bruge den hvornår end du har lyst til at stråle lidt ekstra – brug den på arme, skuldre og bryst, når du skal til fest. Eller bare på de grå tirsdage, der har brug for lidt ekstra power og udstråling. Du kan også bruge vores aftersun på dine kindben, tindinger og over øjenlågene som naturlig makeup. Dup det nænsomt på, og mærk hvordan produktet både plejer og markerer dit ansigt. 

AFTERSUN REPAIR SPRAY 

Denne aftersun er til dig, der ønsker en effektiv og kølende spray, som øjeblikkeligt hjælper huden af med varmen og påbegynder reparereingen af huden. Aftersun Repair Spray har en delikat og frisk duft af menthol, som vækker sanserne og virker kølende på huden. 
Fordel aftersun over hele kroppen eller på de steder, hvor huden har ekstra brug for pleje – eventuelt på brændte områder. Forstøv og lad tørre ind – og følg så efter med din favoritpleje til kroppen, som fx kunne være produkterne fra vores kropspleje
 
Hvis uheldet er ude, og du er blevet skoldet af solen, er det en rigtig god idé at kombinere denne aftersun med Acai Body Balm eller Mommy & Me. De to rige body balms er nemlig fyldt med sheasmør, som virker særligt genopbyggende og reparerende på huden. 

På de varme sommerdage kan du bruge Aftersun Repair Spray som en kølende mist til hele kroppen, hvis du har brug for en kølende opfrisker – eventuelt under din solbeskyttelse for ekstra pleje og fugt. 

 

Sådan kombinerer du Aftersun Shimmer Sorbet og Aftersun Repair Spray

Rudolph Cares to aftersun er også gode at kombinere. Forstøv først Aftersun Repair Spray over kroppen og lad den absorbere helt i huden. Følg op med den glitrende Aftersun Shimmer Sorbet, som vil tilføre huden ekstra fugt og næring, mens den også køler og reparerer huden yderligere. 

Vores to aftersun bærer begge den nordiske certificering Svanemærket, som er din garanti for, at produktet og dets emballage lever op til strenge kemikaliekrav indenfor menneskets og naturens sundhed.