Andreas historie

”Jeg skabte Rudolph Care, fordi jeg vil have det hele. Smuk hud, luksuriøse produkter og sikkerhed for, at jeg ikke fylder min krop og naturen med skadelig og hormonforstyrrende kemi.”

 

Andrea Rudolph

 

MED BLODET FULD AF GIFT 
 

Jeg var gravid og lykkelig, da Greenpeace i 2006, som et led i en stor kemikampagne, testede min krop og mit blod for skadelige stoffer. Selvom jeg var den næstyngste af otte testpersoner, var jeg den, der havde flest kemikalier i blodet. Mange af stofferne var bevist skadelige og hormonforstyrrende eller mistænkt for at være det.

Da jeg fandt ud af, at mange af kemikalierne i mit blod stammede fra skønhedsprodukter, fra alle de lækre, kostbare cremer, olier og sæber, som jeg havde forkælet mig selv med i årevis, blev jeg både chokeret og vred.


Hvor var alternativet?
 

Så stod jeg der. Med gift i blodet, mit første barn i maven og vrede i hver en fiber af kroppen – hvordan kunne det overhovedet komme så vidt? Jeg fjernede straks indholdet på badeværelseshylden og gik på jagt efter mere sikre alternativer, der kunne give mig den daglige luksus, den gode effekt, de fine dufte og de smukke emballager, som jeg ikke ville undvære og som betyder noget for min livskvalitet.

Jeg syntes ikke, det var urimelige krav. Men ligegyldigt, hvor jeg ledte, fandt jeg ingen produkter, som levede op til det, jeg ønskede mig mest; luksuriøse skønhedsprodukter af høj kvalitet med synlig effekt – fri for ingredienser som kunne skade min sundhed, mit kommende barn og vores fælles klode. 

 

Andrea Elisabeth Rudolph efterår

 

Skønhedspioner
 

Jeg fandt ikke noget, der kunne give mig den skønhedsoplevelse, jeg var på jagt efter. Så jeg tog udfordringen op og skabte Rudolph Care – en serie af økologiske, bæredygtige og sikre hudplejeprodukter, der kan tåle at blive kigget efter i sømmene. Hvor enhver ingrediens kan spores og har dokumentation for dens gavnlige effekt. Og hvor den daglige skønhedsoplevelse er både sikker og luksuriøs.

Som det første hudplejebrand i verden kombinerede Rudolph Care en økologisk certificering med en miljø-certificering. Kombinationen af den økologiske Cosmos-mærkning og Svanemærkets miljømærke betyder, at hvert Rudolph Care produkt lever op til strenge krav til både indhold, miljø og sundhed. Så du kan nyde din skønhedsluksus med god samvittighed.

 

Økologisk shampoo, solcreme, børnepleje og verdens første Svanemærkede parfume


Men vi er ikke stoppet her. I 2014 udviklede vi en Svanemærket og effektiv solserie, Rudolph Sun & Rudolph Sun Kids, og i foråret 2016 kom vores Svanemærkede, eksklusive hårserie, Rudolph Hair, til. I 2017 lancerede vi Signature Notes, som er Rudolph Cares første parfume. Det er også den første parfume i verden, der er Svanemærket og Cosmos-certificeret. 

Jeg er stolt af, at have skabt Rudolph Care. Stolt af at forene to verdener, der ikke bør være adskilt – luksus og bæredygtighed. Jeg er stolt af at lave effektive, økologiske, bæredygtige skønhedsprodukter i luksuskategorien. Og jeg håber, at du er lige så glad for produkterne, som jeg er. 

 

Kærligst, 
Andrea Elisabeth Rudolph

 

 

 

 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..

Made in Denmark

Certificeret bæredygtig luksus

Om Rudolph Skincare

Bæredygdig hverdagsluksus