Ansigtsolie & -serum

På denne side finder du vores udvalg af ansigtsolie og serum – Firming Perfector Serum, Facial Oil DelightAcai Facial Oil og Instantly Smoothing Serum, som er fyldt med aktive, nærende, økologisk certificerede og ikke mindst naturlige ingredienser. 

 

Facial Oil Delight

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Firming Perfector Serum

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil Limited Edition

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Toilettaske

0 ml
395,00 kr.
Please wait..

Hvilken ansigtsolie skal jeg vælge?

Lær din favorit at kende

Værd at vide...

Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?

Ansigtsolie

Ansigtsolien Acai Facial Oil fra Rudolph Care er på mange måder Rudolph Cares hjerte og et produkt, vi er umådeligt stolte af at stå bag. Ansigtsolien består af ren, økologisk acaiolie, og dufter af dens oprindelse – skoven, jordbunden, træerne og naturligheden, man finder dybt inde i Brasiliens regnskov. Det er en rig ansigtsolie, som indeholder essentielle fedtsyrer, vitaminer, mineraler som styrker huden og gør den modstandsdygtig mod, hvad end ansigtet udsættes for af vind og vejr. Ansigtsolien er især også velegnet til ansigtsmassage – det vil gavne din hud, hvis du gør det til en vane at massere dit ansigt morgen og/eller aften med ansigtsolie. Massagen kombineret med ansigtsoliens mange nærende og aktive egenskaber giver nemlig din hud liv og fremmer glød og et strålende udtryk. Ansigtsolien har samme farve som acaibærret – en dyb, mørklilla farve, som også i sig selv giver din hud en naturlig glød. Den certificeret økologiske og svanemærkede ansigtsolie kan bruges af både mænd og kvinder – mange mænd nyder at bruge den efter barbering, hvor de gyldne dråber vil tage sig kærligt af den nybarberede hud. 

Ansigtsserum

Rudolph Cares ansigtsserum, Instantly Smoothing Serum, er en koncentreret, certificeret økologisk skønhedsbombe, som med sin naturligt udglattende ingrediens acacia senegal gum smidiggør din hud i ansigtet. Ansigtsserum virker som en ’undertrøje’ på huden, og er derfor det første lag, du skal påføre, efter du har renset din hud. Brug aldrig ansigtsserum alene, men under din dag og/eller natcreme eller ansigtsolie. Ansigtsserum bevarer fugten i huden, og den er derfor god til tør hud, men den er især også god til den modne hud – og til alle, som ønsker en øjeblikkelig følelse af ensartet hud i ansigtet. Som første trin i makeuprutinen er vores ansigtsserum rigtig god netop på grund af den udglattende og ensartende effekt, som giver en jævn og glat base for smuk makeup. Serum er til dig, der elsker hverdagsluksus og søger glød, fugt og smidig, velplejet hud.