Ansigtspleje til uren og fedtet hud

Her finder du anbefalinger til ansigtspleje til uren hud eller fedtet hud – med udvalgte produkter til en hud, der har tendens til tilstoppede eller synlige porer, urenheder og en skinnende overflade.

 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Firming Therapy Moisturizer

50 ml
795,00 kr.
Please wait..

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?

Tendens til fedtet eller uren hud? Læs mere om ansigtspleje til uren hud

Begynd ansigtsplejen til uren hud eller fedtet hud med et mildt renseprodukt, der ikke udtørrer din hud. For selvom din hud måske har tendens til at fedte, så afhjælper du ikke problemet ved at huden udtørres med en skrap ansigtsrens.

Derfor anbefaler vi det skånsomme renseprodukt Gentle Cleansing Foam, der renser huden blidt, men effektivt for snavs, bakterier, fedt og urenheder. 

Produktet er blandt andet fyldt med troldnød og rød solhat, der egner sig særligt godt i ansigtsplejen til uren hud, da de er med til at modvirke urenheder. 

Når du har renset huden med et mildt renseprodukt, kan du fortsætte ansigtsplejen til uren hud med en skintonic. Acai Facial Mist er powerdråber til uren hud, der både leverer fugt, renser og opstrammer. 

-

Brug Acai Facial Mist som en skintonic på en rondel og fordel produktet på udsatte områder eller i hele ansigtet for at rense og forebygge uren eller fedtet hud.

Acai Facial Mist har et højt indhold af økologisk troldnød, der er ideel i ansigtspleje til uren hud, som både beroliger irritation, rødme og modvirker tilstoppede porer. Derfor er den særligt velegnet til uren hud. 

Selvom din hud har tendens til at blive fedtet, så må du ikke glemme din fugt. Brug fx en ultra let ansigtscreme som en del af ansigtsplejen til uren hud såsom Moisture Delight

Alternativt kan du vælge en ansigtscreme til fedtet hud, der indeholder hyaluronsyre, som binder fugten uden at tilstoppe. Firming Therapy Moisturizer er perfekt til dette formål, da den også indeholder avocadoolie, som både har en hydrerende og rensende effekt og derfor virker som effektiv ansigtspleje til uren hud.