Ansigtspleje til kombineret hud

Gå på opdagelse i vores produkter, der giver dig optimal ansigtspleje til kombineret hud, som på én og samme tid trænger til rensende pleje og fugtgivende ingredienser, der giver din hud en flot, ensartet udstråling.

 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Firming Therapy Moisturizer

50 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?

Er din hud kombineret? Læs mere om ansigtspleje til en kombineret hud

En kombineret hud er som oftest tør omkring kinder, men kan samtidigt begynde at fedte i løbet af dagen i områderne nær din pande, næse og hage. 

En kombineret hudtilstand har derfor ofte behov for, at du eksperimenterer med dine produkter. Her bør du både vælge ansigtspleje til kombineret hud med fokus på at rense de fedtede eller urene områder – samt produkter der tilfører masser af fugt og næring til udsatte, tørre områder i din hud. 

Hos Rudolph Care arbejder vi med udgangspunkt i, at man skal give sig selv tid til at mærke efter, hvad huden har behov for. Særligt med en ansigtspleje til kombineret hud, er det væsentligt, at du bliver ’mindful’ på din huds behov. Du kan nemlig bedst mærke, hvordan din hud reagerer. 

Vi anbefaler at tage udgangspunkt i en mild ansigtsrens, der renser huden effektivt for snavs, bakterier, fedt og forebygger urenheder. Gentle Cleansing Foam er rig på økologisk troldnød og rød solhat, der egner sig særligt godt i ansigtsplejen til en kombineret hud, som er med til at modvirke urenheder. 

Når du har renset huden med et mildt renseprodukt, kan du fortsætte ansigtsplejen til kombineret hud med en skintonic i de områder, hvor de oplever fedtet eller uren hud. Acai Facial Mist er et godt match til kombineret hud, da den både fugter, renser, opstrammer og mindsker porernes synlighed. 

Brug Acai Facial Mist som en skintonic på en rondel og fordel produktet på udsatte områder for at rense og forebygge uren eller fedtet hud. Produktet har et højt indhold af økologisk troldnød, der er ideel i ansigtspleje til uren hud, som både beroliger irritation, rødme og modvirker tilstoppede porer. Derfor er den særligt velegnet til kombineret hud. 

-

Når du har renset dit ansigt med et mildt renseprodukt og anvendt din Acai Facial Mist som rensende skintonic på områder, hvor din hud har tendens til urenheder eller at fedte, er det vigtigt, du følger op med fugt. 

Instantly Smoothing Serum kan være et ideelt valg til din hud, da denne ansigtsserum både tilføjer fugt – og giver huden en fin og jævn overflade. 

Følg efter med en let dagcreme, som Moisture Delight, der er optimal ansigtspleje til kombineret hud, da cremen både fugter, men samtidig har en let og fin konsistens, der trænger hurtigt ind i huden – uden at efterlade den fedtet. 

Du kan evt. duppe din hud forsigtigt med et lille lommetørklæde eller en rondel, efter du har brugt cremen i de områder, hvor din hud har tendens til at fedte.

Oplever du meget tør hud omkring dine kinder, kan du supplere med en økologisk ansigtsolie, som Acai Facial Oil, der er skabt på ren, økologisk acaiolie. Den er ekstremt rig på vitaminer, mineraler, fedtsyrer og antioxidanter, der kommer tør hud til undsætning. 

Brug den på de udsatte områder, hvor din hud mangler sin smidighed og glød. 

Vi håber, du vil finde frem til en god rutine og ansigtspleje til kombineret hud blandt alle produkterne på denne side. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at skrive til Rudolph Care-teamet på kontakt@rudolphcare.com

Du kan også altid læse vores hudpleje guide her.