Mangler du glød?

Udforsk favoritterne til glød fra Rudolph Care. 

 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Firming Perfector Serum

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Firming Therapy Moisturizer

50 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..

Sådan får du sund, smuk, strålende hud

Velplejet smuk hud med en strålende glød og friske kinder er nok noget, vi alle sammen drømmer om. Og heldigvis kan du komme din manglende glød til livs ved at tanke huden op med produkter, der effektivt beriger din hud med ny energi med de helt rette antioxidanter, vitaminer og mineraler. Vi kalder den Rudolph Care-glow!

Genskab den manglende glød i dit ansigt – og få den fineste udstråling til din hud med udvalgte produkter fra Rudolph Care. Føles din hud trist og mat – og mangler dit ansigt glød, kan du begynde med at indføre en eksfolierende scrub i din renserutine, der øger blødcirkulationen, som Acai Facial Scrub Mask. Denne ansigtsscrub genopliver effektivt din manglende glød ved både at virke som en luksuriøs peeling for din hud, der fjerner døde hudceller med fine skrubbekorn – og virker samtidigt som en nærende fugtmaske, som både beskytter huden og tanker den op med fugt og smidighed fra økologiske olier og sheasmør. 

Genskab din ansigtsglød ved at bruge Acai Facial Scrub Mask 1-3 gange om ugen. Massér skrubbemasken ind med cirkulære bevægelser over både ansigt og hals og oplev, hvordan de nærende ingredienser og fine korn vækker din hud. Huden efterlades ren og med en lækker, frisk udstråling. 

Når du drømmer om at vække trist hud og genskabe en manglende glød, kan en rig, koncentreret ansigtsolie gøre underværker for din hud. Acai Facial Oil er ultimativ, nærende pleje til din ansigtshud, som kan bruges alene eller sammen med serum eller creme - dagligt, morgen og/eller aften. 

-

Den økologiske, koncentrerede acaiolie booster huden med et højt indhold af antioxidanter og giver dig optimal smidighed og elasticitet fra essentielle fedtsyrer. Dit ansigt efterlades med nyt liv og den lækreste glød.

Du kan evt. blande ansigtsolien med A Hint Of Summer og opnå en naturlig, varm glød og gylden farve. Selvbruneren kan bruges af alle aldre og hudtyper – og er et effektivt valg, når du vil komme manglende glød til livs. 

A Hint of Summer kan blandes med både ansigts- og kropsplejeprodukter.

Mængden af de gyldne dråber justeres efter hudtone og ønsket resultat. Brug den altid på ny-renset og velplejet hud.

Afslut dit look med Golden Kiss Body Oil. Produktet kan bruges til at give din hud et touch af guldglimmer og fremhæve skuldre, bryst, arme, ben eller kindben. 

Drømmer du om hurtigt at genskabe en manglende glød, så er Golden Kiss Body Oil ideel at bruge i på dine kindben, næseryg, og hals – da det glitrende mica-mineral hurtigt vil få din hud til at stråle, og give din manglende glød et effektivt boost af olie og glamourøst shine. 

På denne måde kan du sætte et sidste, glødende touch på dit look og genskabe din manglende glød. Du er nu klar til at funkle med din Rudolph Care Glow!