Ansigtspleje til moden hud

Sund, strålende og levende hud kender ingen alder – og på denne side finder du vores bedste bud på ansigtspleje til moden hud.

 

Firming Perfector Serum

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Firming Therapy Moisturizer

50 ml
795,00 kr.
Please wait..

Værd at vide...

Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?

Trænger din hud til et naturligt løft, smidighed og glød?

I takt med alderen bliver produktionen af kollagen og hyaluronsyre langsommere, og hudens stamceller mister evnen til at dele sig og reparere skader. En moden hud kan derfor lettere opleves tør, hvilket nemmere kan tydeliggøre rynker og linjer i huden. Derfor har en moden hud ofte brug for aktive, fugtboostende ingredienser, der opretholder modstandskraften og virker regenererende på huden. En mere moden hud skal forkæles med fugtgivende, nærende produkter allerede fra den første del af din rutine, når du renser din hud. 

Acai Cleansing Milk er et oplagt renseprodukt til en mere moden hud eller en sensitiv hud, da Acai Cleansing Milk effektivt (men skånsomt) renser hele ansigtet fri for både makeup eller hverdagens almindelige snavs og bakterier. 

Huden efterlades både ren og klar – og forkæles samtidigt med beskyttende fugt fra bl.a. kokosolie, sød mandelolie og acaiolie, der gør huden smidig og blød.

Når du har renset din hud, kan du følge op med Acai Facial Mist, der virker som en opstrammende og rensende skintonic på moden hud, der trænger til et løft med aktive ingredienser.

En moden hud kræver ofte flere aktive ingredienser og rigeligt med fugt, end en yngre hud. Derfor er et superfugtgivende serum et must til moden hud.

Firming Perfector Serum er et powerfuldt skønhedsboost til den modne hud; et effektivt selvforsvar, der udglatter, giver naturlig fylde - og leverer synlige resultater! 

-

Æblestamcelle-ekstrakt hjælper den modne huds naturlige evne til at forny sig og styrker hudens egne regenererende egenskaber, mens to forskellige hyaluronsyrer tanker huden op med fugt, så fine linjer og rynker glattes ud. Din hud vil få en helt ny spændstighed og glød.

Følg efter med Firming Therapy Moisturizer, der er en sand fugtbombe til den modne hud. Skabt til dig, der ønsker blødhed, ekstra fugt og et opstrammende boost fra avancerede, aktive ingredienser. En velplejet, smidig effekt kan mærkes her og nu, mens hudens tilstand optimeres og løftes på sigt.

Trænger din hud til ekstra smidighed? En moden hud kan ofte nyde godt af at anvende en ansigtsolie i den daglige pleje, så huden ikke blot tilføres fugt, men også tankes op med masser af smidighed fra olien. 

Acai Facial Oil er et oplagt valg til moden hud, da den forkæler huden med et koncentreret boost fra økologisk acaiolie, der er fuld af antioxidanter, vitaminer og mineraler og essentielle fedtsyrer. 

Ansigtsolien styrker huden og giver en levende glød til den modne hud.