Ansigtspleje til sensitiv hud

Opdag Rudolph Care-produkterne til sensitiv hud, der modvirker rødme og skaber ro og balance for din sensitive hud.

 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?
 

Sun Face Cream SPF 50

50 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me

145 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..

Er din hud sensitiv?

Sensitiv hud er ofte tynd og fin med yderliggende blodkar – og kan derfor let reagere på udefrakommende faktorer, som når årstiderne og vejret skifter eller forurening. 

Sensitiv hud kan også blive påvirket indefra af fx dine følelser og humør, kost, ubalancer eller stress. Derfor kan du ofte hjælpe din sensitive hud ved at investere i milde produkter, der beskytter, nærer og balancerer din hud.

Acai Cleansing Milk er et oplagt renseprodukt til dig med en sensitiv hudtilstand. Acai Cleansing Milk er nemlig skabt helt uden parfume og med milde, naturlige ingredienser, der på én og samme tid sørger for at rense din hud fri for makeup og hverdagens snavs og bakterier – og som samtidigt forkæler din hud med masser af fugt og nærende ingredienser. 

Den skånsomme rensemælk er som skabt til dig med sensitiv hud, da huden renses blidt og effektivt ved hjælp af et vegetabilsk udtræk fra kokosolie, mens aloe vera og rød solhat virker beroligende og mandelolie og økologisk acaiolie fugter huden. 

Acai Cleansing Milk virker både genopbyggende og afbalancerende på en sensitiv hud.

Når du har en sensitiv hud, er noget af det vigtigste, du kan gøre for at hjælpe din hud at beskytte den med masser af daglig fugt. 

Acai Anti-stress Facial Cream er en beroligende og afstressende ansigtscreme for den sensitive hud, der kan bruges som både dag- og natcreme. Det høje indhold af økologiske olier og nærende ingredienser bringer huden i balance og beskytter den mod vind, vejr, forurening, hverdagstravlhed og andre stress-faktorer. Naturlige SOS-hjælpere i form af aloe vera, troldnød og kamille lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensivt, giver ny energi og smuk glød. 

-

Tilføj også en nærende, parfumefri øjencreme, som Acai Eye Cream, der virker ekstra beskyttende på sart hud omkring dine øjne, der ofte kan være yderst fin og sart hos dig med sensitiv hud.

Det kan ligeledes være en god ide at beskytte din sensitive hud mod sol hele året rundt, hvis du mærker, at din hud ofte reagerer lettere på klimaet. Sun Face Cream SPF 50 fra Rudolph Care er en dagcreme, der beskytter mod skadelige UVA-& UVB-stråler, og som samtidigt er skabt som en fugtgivende dagcreme. 

Sun Face Cream er derfor også god som en del af din morgenrutine med sensitiv hud, da den indeholder rige fugtgivende, nærende ingredienser:

Kamille, som lindrer og beroliger
Agurkeekstrakt, som opstrammer og tilfører fugt til huden
Hvedekim, som har naturlig antioxidant-effekt
Koncentreret æbleekstrakt, der effektivt fornyer celleproduktionen, så huden bevarer sin spændstighed.

Når du har sensitiv hud, kan det være en særlig god ide at have en lille SOS body balm med dig, når du er på farten. Rudolph Cares Mommy & Me er skabt til den sarte babyhud, og er derfor 100 % fri for naturlig parfume. 

Mommy & Me er rig på naturlige og nærende olier fra kokos, vandmelonfrø og acaibær, som tilfører stresset hud fugt og gør den blød og smidig. 

Koldpresset sheasmør virker både lindrende og beroligende på rød, irriteret hud. Bivoks gør balmen nem at påføre og virker som fugtbarriere på udsatte områder. Derfor kan Mommy & Me være skøn at have med på farten, hvis din sensitive hud blusser op – og har øjeblikkeligt brug for ekstra, kærlig hjælp.