Ansigtspleje til teenagere

Skal du lære dine første Rudolph Care-produkter at kende? Her finder du de produkter, vi anbefaler til teenagehud - uanset, om du vil fedtet hud til livs eller har brug for at finde din første dagcreme.

 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?

Guide til teenage-hud og dine første produkter:

Er du teenager, og søger du efter dine første skønhedsprodukter? Når man begynder at bruge skønhedsprodukter, kan det være en god ide at investere i få og simple produkter, så du kan prøve dig frem og opdage, hvad der virker bedst på din hud. 

Det kan være vanskeligt at finde de helt rigtige produkter, når man er teenager, da hudens behov er vidt forskellige og ofte kan variere. 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at skrive til Rudolph Care-teamet på kontakt@rudolphcare.com

Rudolph Cares rosa produktserie er både økologisk-certificeret og Svanemærket, så du kan forkæle din teenagehud med de bedste naturlige ingredienser og bæredygtig skønhed – der ikke fylder din hud med skadelig kemi. 

En god skønhedsrutine til teenagehud begynder som udgangspunkt med et skånsomt renseprodukt, der renser huden i dybden – uden at forstyrre den unge teenagehud.

Har din hud tendens til at fedte og har du en teenagehud med urenheder og udbrud? Begynd din pleje med en mild skumsæbe, der ikke udtørrer din hud. For selvom din hud måske har tendens til at fedte, så afhjælper du ikke problemet ved at huden udtørres med skrappe renseprodukter eller eksfoliering, der kan forværre urenhederne. 

Derfor anbefaler vi det skånsomme renseprodukt Gentle Cleansing Foam, der renser huden blidt, men effektivt, for snavs, bakterier, fedt og urenheder. Gentle Cleansing Foam er blandt andet fyldt med troldnød og rød solhat, der egner sig særligt godt til teenage hud, som er med til at modvirke urenheder.

-

Oplever du en teenagehud, der både kan føles tør og skallende, og får du samtidigt også urenheder? Så vil en mild, parfumefri rensemælk som Acai Cleansing Milk være et godt renseprodukt til dig. 

Acai Cleansing Milk renser skånsomt dit ansigt fri for både makeup og hverdagens almindelige snavs og bakterier. Din teenagehud efterlades både ren og klar – og forkæles samtidigt med beskyttende fugt fra bl.a. kokosolie, sød mandelolie og acaiolie, der gør huden ren, blød og fin. 

Føles din hud fortsat tør, når du har renset den? Så følg op med Mist Delight, der er en ekstraordinær blid facial mist, som giver et øjeblikkeligt fugtboost til din hud.

Har din teenagehud tendens til at fedte, så kan man godt få følelsen af, at en ansigtscreme kan forværre den fedtede fornemmelse på huden. Men faktisk virker en fugtgivende ansigtscreme ofte modsat på problemet. Undlader du nemlig at fugte din hud, kan en fedtet hud nemlig ofte komme til at producere mere talg og fedt i huden, da huden forsøger at holde sig smidig og fugtmættet. Hjælp derfor din teenagehud godt på vej med en ansigtscreme som Moisture Delight, der gennemfugter huden med en fin og let konsistens, som trænger hurtigt ind. Moisture Delight giver din teenagehud en fin, gennemfugtet overflade.

Er din teenagehud mere tør og blussende? Så kan Acai Anti-stress Facial Cream også være et godt valg. Det er en nærende dagcreme fyldt med naturlige SOS-hjælpere i form af aloe vera, troldnød og kamille lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensivt. Huden vil efterlades med en smuk glød.

Det optimale valg til din teenagehud, når huden blusser, slår ud, føles tør eller blot har brug for ekstra fugt og pleje.

Vi håber, du vil finde de bedste produkter til din teenagehud – og du skal være mere end velkommen til at søge hjælp hos Rudolph Care-teamet på kontakt@rudolphcare.com