Ansigtspleje til tør hud

Rudolph Care ansigtspleje til dig, der oplever stram, skallende, mat eller tør hud. 

 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?

Sådan afhjælper du tør hud

Der kan være mange årsager til at din hud er tør og har brug for assistance.

Føles din hud tør og mat? Læs mere om ansigtspleje til tør hud.

En tør hud føles ofte stram, når du har renset huden. Huden kan have tendens til at skalle og virke en anelse mat. Og så kan en tør hud nemmere tydeliggøre dine rynker og linjer. 

Kom tør hud til livs med ansigtspleje til tør hud, der giver dig fugt, smidighed og glød. Begynd din ansigtspleje til tør hud med nærende, parfumefri rensemælk som Acai Cleansing Milk, der renser din hud effektivt - uden at udtørre den. 

Når du har renset din hud, kan du bruge en fugtgivende mist (fremfor skintonic) som en del af ansigtsplejen til tør hud. Prøv eksempelvis Mist Delight, der tanker huden op med fugt. 

Følg op med ansigtspleje til tør hud, der virker fugtgivende og beskyttende. Prøv fx Firming Perfector Serumog Firming Therapy Moisturizer, der er fyldt med hyaluronsyrer, som binder fugten i din hud. 

-

Du kan også prøve Acai Anti-stress Facial Cream, der med rige, økologiske olier beskytter huden og tanker den op med smidighed. 

For at skabe en optimal ansigtspleje til tør hud kan det også være ideelt at tilføre en ansigtsolie i din skønhedsrutine. Prøv fx den prisvidende Acai Facial Oil som ansigtspleje til tør hud. Den er skabt på økologisk acaiolie, der forkæler din hud med vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter, som alle virker revitaliserende og giver din hud den smukkeste glød. 

I en ansigtspleje til tør hud kan du sagtens både bruge serum, ansigtsolie og din dagcreme for at genskabe fugt og glød.