Ansigtsscrub & -rens

Skab strålende og ren hud med vores renseprodukter - den populære ansigtsscrub Acai Facial Scrub Mask eller ansigtsrens, Acai Cleansing Milk og Gentle Cleansing Foam.

 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Face it, you’re beautiful

0 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam Travelsize

50 ml
95,00 kr.
Please wait..
 

Toilettaske

0 ml
395,00 kr.
Please wait..

FÅ DET BEDSTE UD AF DIN HUD MED EN DAGLIG ANSIGTSRENS

Ansigtsrens er essentielt for en strålende og ren hud i balance. Din ansigtsrens danner grundlag for hele din skønhedsrutine, hvor du vil få det bedste ud af dine naturlige skønhedsprodukter, når du starter med god, nærende og naturlig ansigtsrens, der passer til din hud. Dette er uanset, om du har en fedtet hud, uren hud, sensitiv hud, tør hud eller normal og kombineret hud

Blandt Rudolph Cares økologisk-certificerede, bæredygtige og naturlige skønhedsprodukter finder du et udvalg af renseprodukter til ansigtet, der matcher netop din hud. 

Oplev det milde renseskum og ansigtsrensen Gentle Cleansing Foam, der effektivt renser din hud i dybden med rød solhat og troldnød, som forebygger urenheder og uren hud. 

Denne ansigtsrens beskytter samtidigt din hud, så den ikke udtørrer under rensningen af ansigtet med beskyttende kamille, aloe vera og acai, der er fyldt med antioxidanter.

Ansigtsrensen Gentle Cleansing Foam er god til alle hudtyper- og tilstande, men den egner sig særligt godt til en normal hud, kombineret hud eller fedtet hud- og uren hud. Brug den hver dag som en del af din naturlige renserutine.

Har du en mere sensitiv hud, tør hud eller en hud i ubalance, anbefaler vi dig at prøve ansigtsrensen Acai Cleansing Milk. Dette er en parfumefri rensemælk, der renser din hud skånsomt og blidt. Ansigtsrensen er fyldt med fugtgivende kokosolie, der renser ansigtet, nærende mandelolie og antioxidant acaiolie. Rød solhat beroliger og nærer huden. Din hud vil efterlades blød, fugtmættet og ren med ansigtsrensen. 

Psst… Makeupfjerner fra Rudolph Care til alle hudtyper! Ansigtsrensen Acai Cleansing Milk virker også som en effektiv, naturlig makeupfjerner til både dit ansigt og som øjenmakeupfjerner. Et ekstra tip til alle hudtyper, hvis du drømmer om en mild, parfumefri makeupfjerner.

FOREBYG URENHEDER OG SKAB GLØD MED ANSIGTSSCRUB

Acai Facial Scrub Mask er Rudolph Cares populære ansigtsscrub, der giver dig ren hud med fornyet energi og masser af glød. Ansigtsscrubben er skabt med naturlige og økologiske ingredienser, der på samme tid både eksfolierer og peeler din hud - og virker som end effektiv fugtmaske. 

Fine skrubbekorn fra abrikoskerner fjerner urenheder og døde hudceller, og et rigt indhold af økologiske olier og sheasmør virker som en fugtgivende ansigtsmaske. Derfor virker ansigtsscrubben både som en plejende peeling af din hud og som en luksuriøs dybdevirkende fugtmaske på én og samme tid. 

Forebyg urenheder og brug vores ansigtsscrub som en del af din renserutine. Massér blidt ansigtsscrubben ind i din hud med cirkulære bevægelser, så det sætter gang i blodcirkulationen. På den måde får huden en smuk glød. 

Lad vores ansigtsscrub virke i 10 minutter for at bruge den som en nærende fugtmaske. Har du en fedtet hud eller en kombineret hud, kan du med fordel rense ansigtscrubben af ved at bruge Gentle Cleansing Foam ovenpå masken – efterfulgt af vand. 

Har du en mere tør hud eller sensitiv hud, så skyl ansigtsscrubben af med vand – og oplev plejen fra den nærende, fugtgivende ansigtsscrub og fugtmaske. 

Uanset hvilken hudtilstand du har, vil din hud efterlades ren og fuld af glød med Rudolph Cares ansigtsscrub! Fortsæt din skønhedsrutine med dit ansigtsserum, ansigtsolie og/ eller fugtgivende ansigtscreme.