Rudolph Care bestsellers

Udforsk vores bestsellers og find dine favoritter

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion Limited Edition

400 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

Bestseller ansigtspleje 

Blandt bestsellers til ansigtet finder man alt fra ansigtsscrubserum, ansigtsolie, dagcreme og ansigtsrens

Acai Facial Scrub Mask
Gentle Cleansing Foam
Smooth Operator Serum
Acai Facial Oil
Acai Anti-stress Facial Cream
... og Acai Anti-ageing Facial Moisturizer er vores absolutte bestseller til ansigtet. 

Blandt bestsellerne finder du mange Rudolph Care klassikere, nemlig de to dagcremer og ansigtsolien – de er nemlig blandt de første 8 produkter, Rudolph Care lancerede som de allerførste i 2009. 

Acai Facial Scrub Mask blev taget godt imod fra start og er et af de produkter, der særligt giver en følelse af luksus i hverdagen, fordi den både passer ind i den travle morgen og i spa-aftenen derhjemme. 

Gentle Cleansing Foam er en klassiker til hylden i brusebadet, hvor mange bruger den til dens naturlige formål – nemlig rens af ansigtet – mens flere og flere lærer den bedre at kende og bruger den til at barbere ben med. 

De rensende og dulmende ingredienser i skummet er ideelle til barbering og sørger for minimeret irritation af huden. 

Smooth Operator Serum er den sidste bestseller til ansigtet – den ensartende, harmoniserende skønhedsbombe. Smooth Operator Serum er rig på naturlige ingredienser, som virker udglattende på hudens overflade, og det giver serummet en øjeblikkelig, synlig virkning. 

Bestseller kropspleje 

Blandt bestsellers til kroppen finder vi klassikerne: Acai Body Lotion og Acai Body Balm sammen med den lille, effektive hverdagshelt, Keep On Rolling Deodorant

Acai Body Lotion og Acai Body Balm er Rudolph Care favoritter, vi er meget stolte af, og de er hverdagsprodukter, som dagligt sørger for lækker, fugtmættet hud. 

Acai Body Lotion er udviklet til særligt tør hud – affødt af Andrea Elisabeth Rudolphs ønske om en bodylotion, der kunne mere end blot fugte. 

Acai Body Balm er blødhed på krukke, og er en fed, rig og intens kropspleje – den skal have tid til at trænge ind, så det er et produkt der tvinger dig ned i tempo.

BESTSELLER SOLCREME

Solcreme er også blandt bestsellers, hvor Sun Body Lotion SPF 30 og Sun Face Cream SPF 30 ligger i toppen. 

De to solfavoritter er blandt vores bestsellers, fordi de er meget mere end effektiv solbeskyttelse. De er nemlig også nærende, kærlig pleje til ansigt og krop. Sun Body Lotion er en rig lotion til kroppen, som indeholder plejende, aktive ingredienser. 

Havtornolie er en stjerneingrediens i denne bestseller – særligt på grund af det høje indhold af beskyttende antioxidanter.  

Bestseller selvbruner 

Selvbruneren A Hint of Summer ligger helt i toppen af bestseller-skalaen – og måske er det faktisk vores bedst sælgende produkt. 

Da vi lancerede produktet i 2017, blev det taget godt imod – så godt, at det vandt en pris ved Danish Beauty Award samme år. 

A Hint of Summer kan bruges bade på kroppen og i ansigtet. Bland den med din body lotion eller body oil – eller med din dagcreme. 

Den økologisk certificerede selvbruner giver en naturlig sommerglød efter 2-3 dages brug. Efter det kan du holde en pause på yderligere 2-3 dage, og derefter genoptage rutinen.