Body Lotion fra Rudolph Care

Gå på opdagelse i de fire forskellige størrelser af vores nærende og luksuriøse Acai Body Lotion. 

 

Acai Body Lotion Limited Edition

400 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion Travelsize

30 ml
75,00 kr.
Please wait..

5 måder at bruge Acai Body Lotion på

Vores nærende, prisvindende klassiker kan meget mere end som så.
 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me

145 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..

Om Rudolph Skincare

Bæredygdig hverdagsluksus

BODY LOTION ER DIN BASE

... og samtidig er din Svanemærkede og COSMOS-certificerede, økologiske body lotion den helt fantastiske mixer og base for f.eks. din lille lækre hemmelighed – nemlig vores helt unikke prisvindende A Hint of Summer, som med enkelte pump og mikset i din body lotion, giver dig en af de absolut lækreste og mest eksklusive selvbrunere. 

Brug også din body lotion sammen med et strejf af vores Body Oil, når din hud trænger til ekstra næring og omsorg. Eksperimentér dig frem. Med vores Acai Body Lotion som base kan du skabe din helt egen signaturbehandling. Skabt af dig til din hud og med body lotion som uundværlig makker på vejen mod fugtet, strålende og sund hud. 

Start i dag og giv din hud mulighed for at møde Rudolph Cares Acai Body Lotion på hjemmebane. Nærende, fugtgivende og effektiv kropspleje i én body lotion – til dig, din veninde, kollega eller nabo. Vores Body Lotion er den perfekte omsorgsfulde luksuriøse gave og en daglig forkælelse af de store og små, som du elsker og har i dit liv. 

BODY LOTION DER BLØDGØR OG BESKYTTER

Blødgørende lotioner har været en fast bestanddel af fortællinger om skønhedspleje helt tilbage til oldtiden. De er et væsentligt skjold mod vind og vejr og den modstand, som huden møder i Norden, hvor huden skal stå på mål for alt fra hedebølge til isvinter - og alt det, der ligger midt imellem. 

Body lotion er simpelthen din buddy! Og Acai Body Lotion er så absolut ingen undtagelse. Du får her en body lotion, der giver optimal daglig pleje i form af fugt, som bindes i huden. Samtidig er denne body lotion helt fin og let at arbejde med, da den smelter hurtigt ind i huden. 

BODY LOTION ER LIG MED LET

Ordet Body Lotion bør i sig selv være din garanti for en let konsistens, som er let at smøre ind i huden. Body Lotion har en lettere konsistens end cremer. Det skyldes et øget indhold af vand og fugtgivende økologiske fedtstoffer, der sikrer, at din hud får den nødvendige fugt og næring, som netop en body lotion giver og er skabt til at bidrage med. 

Den lette konsistens gør din body lotion nem at arbejde med, og du kan bruge den lige så tit, du vil. Samtidig vil du opleve, at din Acai Body Lotion ikke fedter og tager tid, som tungere cremer gør. Den er hurtig, nem og effektiv i en travl hverdag, hvor selv alverdens planer og problemer så absolut ikke skal forhindre os i at heppe på, at du drager omsorg for dig selv, din hud og din velvære. 

Denne body Lotion er din lille hjælper, og det kan ikke siges for tit: Hud, der bliver set og passet på, stråler helt af sig selv. Og med Rudolph Cares Body Lotion ombord, er du allerede godt på vej til en god rutine med body lotion som makker. Nyd den lette rene duft på vej til ensartet blød og mæt hud på ingen tid.