Body Oil fra Rudolph Care

Udforsk vores klassiske, prisvindende Acai Body Oil og den glitrende Golden Kiss Body Oil. 

 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..

Olie skal der til

Ingen olie - ingen Rudolph Care

I BODY OIL ER FEDT LIG MED FUGT

Svanemærket og COSMOS-certificerede, økologisk Body Oil er hud-forkælelse på absolut første klasse. Den minder om den varsomme omsorg, vi giver de mindste babyer og samtidig om de ekstravagante skønhedsbade, som kun dronninger fik dengang, skønhedspleje var forbeholdt de fineste og de få. 

Sådan er det heldigvis ikke længere og din body oil venter på at komme på arbejde i den glødende huds tjeneste. For det er netop det, som levende, velnæret hud gør – den stråler og gløder, hvilket man ellers kun opnår på gode, lange sommerferier. 

Med Acai Body Oil kan du charmere din hud til at tro, at solen skinner på selv den koldeste vintermorgen. Og bare det at smøre hele kroppen ind, føles i sig selv som en opfriskende og varmende reminder om, at man er et helt menneske på vej ud i dagen. 

Mange tror, at man fugter huden med fugt. Det lyder logisk og er også, et stykke af vejen, korrekt. Men den egentlige nærende og dybdegående fugt kommer fra netop de nærende lette olier, som Acai Body Oil er skabt af. Og det er i den gennemfugtede hud, at elasticiteten og smidigheden opstår. Kvaliteter, som er naturlige for den helt unge hud, men som Acai Body Oil hjælper på vej, fordi den netop trænger dybt ind og fugter indefra. 

LET IT GLOW!

Glød eller ”glow”, som mange kalder det næsten fugtige look, er den direkte effekt af din nye Svanemærkede og COSMOS-certificerede økologiske body oil. Den blide massage, som påføring af Acai Body Oil kræver for at trænge ind i dybden, stimulerer automatisk blodcirkulationen, og efterlader huden levende, varm og strålende. Samtidig med, at man rent faktisk passer ekstra godt på sig selv og får masseret eventuelle ømme muskler. En anden funktion, nemlig som eksklusiv massageolie, som Acai Body Oil er som skabt til. Derfor har du den perfekte gave lige her. Ikke bare til din egen hud, men til alle de mennesker omkring dig, som trænger til lidt ekstra opmærksomhed og kærlighed på kroppen. 

BODY OIL ELSKER AT MIKSE

Brug også din Acai Body Oil som fugtgivende og blødgørende mikser med dine øvrige Rudolph Care produkter. Hemmeligheden bag produkterne på tværs af vores serier er, at de hellere end gerne står sammen og supplerer hinanden optimalt for din hud alt efter, hvad den trænger til. 

Et par dråber i din daglige Acai Body Lotion, i din A Hint of Summer eller som eksklusiv badeolie i sig selv, kan gøre din body oil til dit personlige skønhedstip, som du kan dele med alle, der, som du, vil have fugt, glød og næring med omtanke for såvel krop som miljø. 

Svanemærket og COSMOS-certificeret, økologisk body oil er det enkleste og samtidig et af de mest anvendelige produkter til din kropspleje. Din hud får glød, smidighed, fugt og næring i ét og kvitterer med et ensartet, levende look, som du nok skal regne med at skulle forklare, hvor kommer fra.