Certificeringer

For dig, dit miljø og din fremtid

 


Rudolph Care vil gøre en positiv forskel – for din hud og for vores fælles verden. Derfor skaber vi eksklusive skønhedsprodukter, der tager bæredygtige hensyn til mennesker og miljø. Det sikrer vi ved at være certificeret med både Miljømærket Svanen og den økologiske certificering Ecocert/COSMOS*. Den dobbelte certificering er din garanti for, at indhold og indpakning til hvert enkelt produkt er nøje udvalgt ud fra, at dyrkning, forarbejdning, produktion, arbejdsforhold og emballage lever op til strenge krav til miljø og sundhed. Så du kan nyde din skønhedsluksus fra Rudolph Care med god samvittighed.

Enkelte af vores produkter bærer kun Svanemærket. Det er der altid en særlig grund til. For eksempel tillader Ecocert/COSMOS ikke solprodukter med kemisk filter. Derfor er Rudolph Sun og Rudolph Sun Kids kun mærket med Svanen. Det eneste andet produkt, der ikke bærer begge mærker, er Forever Soft Conditioner. Det skyldes, at der ikke findes en blødgørende balsamingrediens, som både lever op til COSMOS’ krav og til den kvalitet og effekt, vi mener, en conditioner skal have. Vi er dog ikke gået på kompromis med indholdet af økologi og naturlige ingredienser – og med det smukke Svanemærke har du garanti for, at Forever Soft Conditioner tager hensyn til både dig og miljøet.

SVANEMÆRKET
 

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer. Derfor stiller Svanemærket skrappe miljøkrav i alle relevante faser af produktets livscyklus – og skrappe krav til kemikalier til gavn for både miljøet og din sundhed. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Og de er fri for mikroplast. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde og type emballage.

”Rudolph Care går i front ved at være certificeret med Svanemærket. Det viser både forbrugerne og andre producenter, at eksklusive plejeprodukter sagtens kan være skånsomme for miljøet og for os mennesker. Svanemærket ser på helheden lige fra råvarer til produktion, brug, bortskaffelse og recirkulering, og netop helheden er mærkets styrke. Når du vælger et svanemærket produkt, er du med til at drive produktudviklingen i en mere bæredygtig retning.”

Martin Fabiansen, Direktør, Miljømærkning Danmark

 

Læs mere om Miljømærket Svanen på www.ecolabel.dk

 

 

COSMOS
 

COSMOS er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik, som bruges i flere end 45 lande. På produkter mærket med COSMOS kan du altid læse, hvor stor andelen af naturlige ingredienser er, og hvor høj procentdelen af økologi er. For at opnå COSMOS Organic-mærket skal mindst 95 % af ingredienserne være naturlige. Desuden skal mindst 10 % af ingredienserne i produkter, der vaskes af, og mindst 20 % af ingredienserne i produkter, der ikke vaskes af, være økologiske. Endelig skal mindst 95 % af de naturlige olier og ekstrakter i produktet være økologiske. COSMOS kontrollerer også, at ingredienserne er dyrket ansvarligt og med respekt for miljøet.

Kravene fra både Svanemærket og COSMOS sikrer, at forarbejdning og produktion tager hensyn til miljø og medarbejdere. Og når det gælder emballage, er Rudolph Care også pakket smukt ind ifølge specifikke krav fra begge mærker.

 

Læs mere om Cosmos på www.cosmos-standard.org

 

 

ECOCERT
 

Den franske øko-certificering Ecocert har prydet Rudolph Care siden begyndelsen i 2008. Ecocert er en fransk certificering af økologisk kosmetik, som bruges i mere end 80 lande. Produkter mærket med Ecocert skal deklarere, hvor stor en procentdel af ingredienserne, der er økologiske. Ecocert har to certificeringer af produkter. En certificering af naturprodukter, hvor minimum 5% af ingredienserne skal være økologiske. Og en certificering af økologiske produkter, hvor minimum 10% af ingredienserne skal være økologiske og mindst 95% naturlige stoffer. Rudolph Care produkterne tilhører den sidste.

I 2015 indgik Ecocert i den fælles europæiske økologistandard COSMOS. Formålet med samarbejdet er at gøre det nemmere for forbrugere at gennemskue krav og mærker. Rudolph Cares produkter vil løbende overgå fra Ecocert til COSMOS – og i løbet af 2017 vil alle produkter bære COSMOS Organic-mærket.


 

AllergyCertified
 

Alle Rudolph Cares produkter tager hensyn til miljøet og din sundhed. Derudover er vores produkter til børn ekstra milde, og Lip Balm Kit og Rudolph Sun Kids er certificeret med det internationale allergimærke AllergyCertified. Det betyder, at der ikke er kendte allergener eller allergifremkaldende konserveringsmidler i produkterne, og at hver enkelt ingrediens er vurderet af en toksikolog. Produkterne er også 100 % parfumefri. Så du kan beskytte dine børns sarte hud med god samvittighed og uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 

Læs mere om AllergyCertified på www.allergycertified.com

 

AsthMA-ALLERGy Nordic

 

Asthma-Allergy Nordic gør det nemmere at navigere i markedet af produkter, når du ønsker at undgå unødvendig kemi, og minimerer risiko for allergiske reaktioner og udvikling af allergi. Alle ingredienser kan i princippet give allergi, men nogle stoffer giver hyppigere allergi end andre – og dem kender Astma-Allergy Nordic alt til. Asthma-Allergy Nordic stiller strenge krav om, at stoffer, der hyppigst fremkalder allergi hos et bredt udvalg af personer, ikke findes i de certificerede produkter. Det betyder bl.a. at parfume, MI og formaldehyd ikke anvendes i produkter mærket med den blå krans.

 

Mommy & Me er vores første Asthma-Allergy Nordic certifierede produkt.

 

Læs mere om Asthma Allergy Nordic på www.astma-allergi.dk

 

 

 

Made in Denmark

Certificeret bæredygtig luksus

Om Rudolph Skincare

Bæredygdig hverdagsluksus
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Care