1 + 1 = 3

Økologisk, bæredygtig solcreme og antiage serum rudolph Care

Serum & Solcreme

Kombinationen af serum, der forsyner din hud med fugt, antioxidanter og opstramning, og solcremens fugtende beskyttelse er bare en sommerfavorit hos Rudolph Care. Solens UV-stråling danner en masse frie radikaler, der virker ældende på huden – også selvom du er godt beskyttet med solcreme. Men fordi serummets antioxiderende ingredienser virker neutraliserende på de frie radikaler, beskytter du huden dobbelt. Du er i hvert fald med til at mindske den ældning som solen forsager på din hud. Bonus er, at serummet også virker udglattende og forfinende på hudens overflade, og derfor giver kombinationen af Anti-Ageing Serum og Sun Face Cream smuk og beskyttet hud.

Økologisk, bæredygtig acai olie og ansigtsmist rudolph Care

Mist & Olie   

Et rigtig godt hverdagspar er Facial Mist og Facial Oil – især hvis fugtmættet hud med en sund glød er på programmet. Misten præparerer din hud med fugt mens den samtidigt virker beroligende og rødmemindskende, og Facial Oil tanker huden op med fugt, elasticitet og smuk glød. Kombinationen er god fordi misten hjælper olien ned i huden, når du sprayer et fint lag på huden lige inden du fordeler olien. Derfor er det her par også et must, hvis du har tør hud eller bare elsker velfugtet glød.

 

Rudolph Care økologisk body lotion og body oil luksus

Lotion & Olie

Det lyder måske lidt mærkeligt, at kombinere Body Lotion og Body Oil, men det er en genial blanding, hvis du vil seriøs tør hud til livs.

Body Lotion er så let i konsistensen og absorberes så hurtig, at man nærmest ikke opdager, at man får noget på, og huden bliver gennemfugtet med et enkelt lag. Men kombinerer du din Lotion med et lag Body Oil, vil du opleve endnu smukkere og smidigere hud. Blødheden fra olien giver mere liv til din hud, den fremhæver din farve og tilfører et gyldent spil i huden. Brug først Body Lotion, og så Body Oil bagefter. Andrea elsker blandingen og bruger den gerne på ben og arme – eller over det hele, hvis hun har brug for lidt ekstra luksus til huden.

Her i sommermånederne kan du også prøve at skifte olien ud med Sun Body Oil i dagtimerne, og på den måde få virkelig lækker hud, der samtidig er godt beskyttet i solen.

Rudolph Care ansigtsrens og skrubbemaske økologisk bæredygtig hudpleje

Skum & Scrub

Cleansing Foam er forfriskende og luftig rens i sig selv, og Facial Scrub, der både er fugtmaske og blodcirkulations-boostende eksfoliering, er virkelig en uundværlighed i hverdagen. Men kombineret giver de to produkter dig en helt tredje oplevelse, og en helt tredje konsistens at opleve. Bland to-tre pump Cleansing Foam med en god klat Facial Scrub mellem fugtige hænder. Blandingen har en helt særlig knitrende lethed, der renser og eksfolierer blidt på én gang. Du tilfører mere fugt og smidighed til huden, når du blander den olieholdige scrub med skummet, og din hud vil føles ren, fin og på ingen måde fedtet.

 

Rudolph Care økologisk bæredygtig selvbruner

Farve & Fugt

Med sommerens svigtende sol kan det være nødvendigt, at snyde lidt på brunheds-kontoen. A Hint of Summer sørger for sikker tan, og hvis du sørger for at huden er godt preppet inden, vil ingen kunne se, at solen ikke har skinnet på dig. Eksfoliering og et godt lag fugt er et must før du bruger selvbruner, men supplerer du A Hint of Summer med Anti-Ageing Serum får du finere hud end du forventer. Serummet udglatter nemlig huden og gør overfladens struktur finere og blødere. Egentlig ærgerligt, at man ikke kan få serum til hele kroppen….   

 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..

Blød hud ad libitum

Nu kan du få fingrene i en ekstra stor krukke Acai Body Balm med hele 850 ml luksuriøs, forkælende...

Olietjek

Med body oil er det nemt, at holde huden fugtet og fin året rundt, men især om sommeren er olien...
 

Sun Stick

15 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 15

150 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
Share on: