10-års jubilæum hos Rudolph Care

07.04.2020

En af de absolut bærende søjler i såvel filosofien bag, som udviklingen af Rudolph Care, Josephine Grønnegård Deleuran, har ti års jubilæum som Marketing & Communications Director i det succesfulde bæredygtige, certificerede luksusbrand. Det svarer til mindst 100 år i et almindeligt, trygt og rutinepræget arbejdsliv og har i den grad krævet sin kvinde.

En kvinde, præcis som Josephine.

For da Founder og CEO Andrea Elisabeth Rudolph besluttede sig for at gå efter visionen om at skabe skønhed for både krop og miljø, i mødet mellem certificeret bæredygtighed og luksuriøs effekt, gik Josephine med og all-in.

Som studerende og siden Master in Business Administration & Organisational Communications fra Copenhagen Business School, var Josephine præcis den makker, som Andrea havde brug for. Jobbeskrivelsen var enkelt og tydelig; Alt. Og så lidt til. Og med en usædvanlig varm, omsorgsfuld, kærlig, dygtig, ordentlig og tjekket tilgang til både mennesker og opgaver, er Josephine i dag en af branchens absolut dygtigste og mest respekterede kommunikatører. Og en elsket chef for et hold af passionerede medarbejdere, der vil gå hele jorden rundt og lidt længere for hende. 

For Andrea Elisabeth Rudolph er Josephine en fuldstændig uundværlig kammerat og sparringspartner i virksomheden. Andrea beskriver det således: ”Uden Josephine havde der ikke været noget Rudolph Care i dag. Hun har været med til alt det svære, til at lægge hånden på kogepladen, når den var allermest rødglødende. Hun har investeret al sin tid og sit fulde talent, længe før virksomheden fortjente det. Og så er hun det mest loyale menneske, jeg kender. Hun står rank, klar og tydelig i alle former for krise, krig og ballade. Og samtidigt knivskarpt, som den allersidste lykkelige danser på dansegulvet – og den allermest lækkersultne førstevælger, når dessertkortet går rundt. Hun er social, skarp, omsorgsfuld, professionel og en sand grine-bidder af internationalt format”.

I dag, ti år senere med en international, anerkendt virksomhed i vækst, to søde drengebørn og en dejlig entreprenant ægtemand, står Josephine stærkere end nogensinde før. I kærlighed til op over begge ører fra alle os, der er heldige at arbejde med hende hver dag. Klar til at løfte Rudolph Care endnu videre ud i hele verden.

Josephine er om nogen, som sit yndlings-bolche; Sød udenpå, overraskende stærk inden i. Og i kombination; Det helt finurlige perfekte mix af den Rudolph’ske styrke og den empatiske Care –(eller ”kæren” sig om), som Andrea og mærket repræsenterer. Altid med Josephine lige ved siden af.

Igennem krig og kærlighed og ild og vand - fra Amazonas rengskov og lige ned i hjertet af Valby. 

    

Share on: