10 alternative måder at bruge din Lip Balm på

1.

Lip Balm på kindben og under øjenbrynet fungerer som en naturlig highlighter. Balmen er glat, men ikke fedtet og holder sig fin og shiny på huden i lang tid.

 

2.

Du kan også bruge lidt Lip Balm på øjenlågene. Balmens glossede konsistens giver et fint, naturligt look, og bruger du eyeliner, kan du tone farven helt blødt ud med balmen. Er du til glimmer eller måske endda små pailetter på øjnene, så er Lip Balm også god som fiksering.

 

3.

Neglebånd bliver bløde og smidige af Lip Balm. Gør det til en vane, at gnide resterne fra læbernes indsmøring af på neglebåndene. De bliver så pæne af det.

 

4.

Alle former for tørre pletter vil elske et lag Lip Balm. Har du været forkølet, kan du hjælpe næsens snotslidte hud på fode igen, med tynde lag beskyttelse. Sheabutter giver langtidsholdbar beskyttelse, og de gavnlige fedtstoffer forsvinder ikke, selvom du spiser eller går i bad - eller pudser næse. 

 

5.  

Balm på brynene! Brug en lille smule Lip Balm på brynene som en naturlig, blød og let glosset bryngel. Vask en gammel mascarabørste og brug den til at redde dine bryn og balm på plads med.

6.

Lip Balm er komponeret af nærende olier fra oliven, jojoba, kokos, mandel og acai, der genopbygger hudens naturlige barriere. Derfor fungerer den også fremragende på sår, hudafskrabninger og andre skader på huden, der har brug for ro til at hele. Varm lidt Lip Balm op mellem fingrene og smør det forsigtigt på den skadede hud.

 

7.

Er du meget tør omkring øjnene, så kan du bruge Lip Balm som øjenmaske. Vask huden og smør et godt lag på. Pas på ikke at være for gavmild helt tæt på øjnene – Lip Balm i øjnene får verden til at se ud som et slørende Snapchat filter. Lad balmen virke i ti minutter og tør så forsigtigt af.

 

8.

Bland din læbestift med Lip Balm og få den fineste farvede på læberne. Tag en smule Lip Balm på håndryggen. Brug en læbepensel til at stryge lidt farve af læbestiften, og bland så farven ned i balmen på din hånd. Dub blandingen på læberne med en finger eller fordel med penslen.

 

9.

Når du har brugt al balmen, så vask krukken, og fyld den med solcreme, hovedpinepiller eller det, du lige har brug for at have med i tasken eller på smutturen. Du kan også gemme de små ørestikkere og tynde kæder i den, når du rejser, eller er på stranden.

 

10.

En tom æske kan også være den bedste hverdagsgave til ungerne. De kan pynte den med deres yndlings-klistermærker og bruge den til at gemme små, men vigtige skatte i.

 

Psssst…

Mødre elsker hjemmelavede gaver. Lip Balm Kit er også en sød gave til mor – og ungerne. Hyg jer med at lave Lip Balm Kit sammen, eller lav de små balms inden søndag og overrask Mor med en personlig, sød og hjemmelavet gave.

 

 

 

Lip Balm Kit made by me

10 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..

Acai Lip Balm

Acai Lip Balm

Alt, du vil vide om solcreme

Er du i tvivl, om du skal vælge SPF 15, 30 eller 50, og hvor meget solcreme der egentlig er nok?...

5 ting, du skal forkæle din mand med

1. Cleansing Foam Effektiv renseskum, han kan tage med ind i badet. Skummet hverken udtørrer huden...

Shop alle

Se alle produkter
Share on: