2 for 1 bløde pakker til Mors dag

Mors Dag, den 10. maj, er lidt ekstra særlig i år. Det er nemlig også dagen, hvor Danmark forhåbentlig åbner lidt mere op for alt det, vi savner.  

Så der er rigtig god grund til give dig selv og en mor, du holder af, en ekstra blød landing efter en hård tid. For uanset om vi må kramme eller ej på dagen, så er vores Acai Body Lotion et kærligt knus for huden. Hurtigt absorberende, langtidsnærende og fyldt med certificerede, naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Huden holdes blød og fugtmættet hele dagen, og samtidigt er Acai Body Lotion specielt udviklet til tør, sart, følsom og irriteret hud. Det høje indhold af acai styrker huden og gør den spændstig, mens økologiske olier af jojoba, sød mandel, kokos, oliven og sheasmør holder huden silkeblød, dagen lang. Så nyd og del forårets absolut blødeste pakke på Mors Dag med lige præcis den mor, du holder allermest af.

Grundet en stigning i antal pakker, kan der forekomme en forsinkelse. Du kan forvente at modtage din pakke indenfor 1-7 hverdage - internationale ordrer indenfor 2-11 hverdage. Har du spørgsmål, kan vi altid kontaktes på kontakt@rudolphcare.com. Vi pakker og sender din ordre så hurtigt vi kan. 

Gælder så længe lager haves fra d. 1-10 maj

 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Bon Voyage

0 ml
645,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..