3 tips til forårsbeskyttet hud

Rudolph Care solbeskyttelse i foråretHusk hænderne 


Til trods for at vores hænder ofte er ekstra udsatte, kan vi nemt have tendens til at glemme dem. Vores hænder viser ofte først tegn på aldringstegn og for at undgå trætte hænder, kan man komme langt ved at pleje og beskytte dem med solcreme. Smør gerne dine hænder fra morgenstunden med solfaktor 50 og suppler din håndcreme med en solstift eller solcreme (i rejsestørrelse til tasken) i løbet af dagen, så dine hænder holder sig velfugtede og beskyttede.
 

Beskyttende morgenrutiner

 
Begynd din morgenrutine ved at anvende en let, fugtgivende solcreme til ansigtet. På denne måde sikrer du din hud mod solens skadelige stråler og forebygger fine linjer og pigmenterede ujævnheder. Anvend solcremen efter dit serum og brug Rudolph Sun Face Cream SPF 15 eller 30 om en let dagcreme i forårs- og sommermånederne. Har du brug for ekstra fugt, kan du anvende din normale dagcreme under din solcreme.

Sørg selvfølgelig også for at beskytte familiens yngste medlemmer med Rudolph Sun Kids, der er nænsom, mild, ren, Svanemærket solbeskyttelse til de små – helt uden parfume! Perfekt til både næse og kinder på legepladsen i forårssolen!

Psst...Få vores bud på den helt rette forårsrutine til dit ansigt i forårsæsken Spring Lovers!
 
Tjek datoen


Bemærk, at din solcreme – så vel som dine andre produkter, har en udløbsdato. Når du åbner din solcreme ændrer holdbarheden i produktet sig også, og det er vigtigt at have for øje, at din solcreme ikke holder for evigt. Hos Rudolph Care er holdbarheden efter åbning 6 måneder – der svarer til en god, lang solsæson. Efter 6 måneder anbefaler vi, du investerer i en ny solcreme, for at sikre dig selv optimal pleje og beskyttelse.

Guide til glødende og velbeskyttet forårshud

Opfriskende skrubbemaske Vi drømmer om at lægge tør og trist vinterhud langt bag os – og...
 

Kids Sun Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 15

50 ml
225,00 kr.
Please wait..
Share on: