3 tips til stresset efterårshud

September har været både solrig og lun, men med oktober er efteråret for alvor begyndt at vise sine tegn. Selvom vi byder den smukke årstid velkommen, kan vejrskiftet nemt påvirke din huds naturlige balance. Regnfulde dage og skiftende temperaturer kan stresse huden, og derfor oplever mange af os, at huden bliver ekstra følsom, tør eller slår ud i urenheder.

Den bedste måde at undgå stresset hud, er ved at fylde den med fugt – og det gælder alle hudtyper. Acai Anti-stress Facial Cream er en beroligende ansigtscreme, der giver masser af fugt, afstresser og hjælper med at opretholde hudens naturlige balance. Cremen er fyldt med nærende SOS-ingredienser som aloe vera, troldnød og kamille, der virker beroligende, og økologiske olier og sheasmør, der blødgør og plejer din hud. Så kan efterårsvejr, hverdagstravlhed og andre stressfaktorer bare komme an.

3 tips til stresset efterårshud

Acai Anti-stress Facial Cream er en ideel dagcreme, når din hud reagerer på vejr og andre stressfaktorer, men cremen kan også med fordel anvendes som natcremen, hvor de plejende ingredienser virkelig får lov at arbejde i dybden. Så vil du og din hud vågne med fornyet energi og skøn glød! 

Afstres huden med økologisk kamillete. Kamille virker fantastisk beroligende, så lav en kop til dig selv og en til din hud, og lad teen trække godt. Når den er kølet helt af, kan du forsigtigt duppe dit ansigt med kamillete på en vatrondel. Simpelt, men det virker! 

Acai Anti-ageing Facial Cream er meget drøj i brug, og du behøver derfor kun et enkelt tryk med pumpen for at opnå cremens fulde effekt. Er din hud meget tør eller mangler du lidt ekstra glød, kan cremen med fordel bruges med Acai Anti-Ageing Facial Oil.

 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..
Share on: