3 trin til strålende hud

Den søde, fine og magiske juletid har mødt os med sin strålende varme, og det er på tide at huden følger trop. December byder nemlig ofte på fest og arrangementer, som giver dig rig mulighed for at lufte både glimmerkjolen og lækker hud. Lad os guide dig til at stråle i juletiden med tre enkle trin. 

1) Opbyg gløden med en sund base

Uanset, hvad man arbejder med, er fundamentet noget af det vigtigste. Den regel gælder også i din hudpleje – og her er det ideelle fundament for strålende hud altid den ensartethed, man får efter exfoliering. Start derfor med at skrubbe ansigtets døde og matterende hudceller af med Acai Facial Scrub Mask – og imens den får lov at virke på din hud som en fugtgivende maske, kan du skrubbe resten af kroppen med din foretrukne bodyscrub eller vores favorit, Acai Body Scrub

Du vil efter dit brusebad med de to skrubbende produkter stå tilbage med en hud, som er klar til at modtage alle de glødgivende lækkerier, du giver den i næste trin. 

2) Fugt, olier og masser af glimmer 

Efter exfolieringen er det vigtigt, at du giver huden noget at arbejde med. Exfolieringen er sund for huden og giver den masser af liv, men den fjerner også et naturligt lag fedt. Det er derfor vigtigt at give den noget fedtstof tilbage med en lækker bodylotion – eller en olie, en balm eller en kombination. Vi er jo eksempelvis forelskede og lidt småafhængige af den luksuriøse kombination af Acai Body Lotion og Acai Body Oil

Ovenpå din kropspleje kan du give den lidt glimmergas med Golden Kiss Body Oil, som med sit naturligt glitrende mineral vil få din hud til at funkle. Brug den der, hvor huden er bar og skal skinne lidt ekstra – på arme, ben, skuldre, kraveben og på brystet. I ansigtet kan du med fordel først bruge Acai Anti-ageing Serum, som har en øjeblikkeligt udglattende og ensartende primer-effekt, efterfulgt af en lækker ansigtscreme og/eller olie. Her på kontoret er vi især vilde med Acai Anti-ageing Facial Oil, som er 15ml ren glød med sin mørke farve og vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter.

3) De ekstra tricks

For mange er fest og klargøring dertil også forbundet med smuk makeup, og til det har du lige fået tippet til den perfekte base i forrige trin. Men nu er det tid til at give huden dét ekstra, som ofte gør en verden til forskel. Som vi nævnte i forrige trin, er Golden Kiss Body Oil den ideelle glødkilde, og den kan du sågar også bruge, hvis kindben, tindinger og øjenlåg skal skinne lidt ekstra. Påfør olien i små mængder lidt efter lidt med fingerspidserne ovenpå din fine makeup. Hvis du ikke er til olie i ansigtet, kan du bruge Aftersun Shimmer Sorbet i stedet – den er mindre fed, men giver samme, lækre, strålende udtryk. 

Når makeuppen er færdiglagt og du vil være sikker på, at den bliver, hvor den skal, kan du med fordel forstøve en smule Facial Mist over ansigtet. Den aktive mist fikserer nemlig din makeup, får den til at sætte sig og holder den på plads. Gentag et par gange i løbet af aftenen med Facial Mist Travelsize i håndtasken, hvis du føler behov eller har brug for en opfriskning.

Hvis huden er lidt vinterbleg, kan du i dagene op til julefesten – imens du alligevel går og glæder dig – bygge gløden op dag for dag med A Hint of Summer. Den økologiske selvbruner vil nemlig give dig en naturlig, solbrun kulør selvom solens nærvær er en sjældenhed her i vinterhalvåret. Bland 1-2 pump med din ansigtspleje og 3-4 pump med din kropspleje. 

Husk læberne – hvis ikke festmakeuppen står på læbestift eller lip-gloss, så kan du pleje og fugte dem med Acai Lip Balm, som også passer perfekt ned i håndtaksen. Og når nu vi alligevel er ved håndtaskestørrelser, kan du forsyne den med parfumerullen, Signature Notes Huile de Parfum Purse Edition, som kan opfiske din duft og forkæle sanserne og sidemakkeren under julefrokosten og på dansegulvet. 

Shop produkterne til din juleglød

 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Huile de Parfum purse edition

8 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Eau de Parfum

50 ml
495,00 kr.
Please wait..