5 dejlige ting i september

1.

Noget af det jeg har glædet mig mest til længe er, at få hele Rudolph Care familien samlet igen - hele teamet. Sidste år blev vi ramt af de lykkelige, men også udfordrende omstændigheder, at 75 procent af alle fuldtidsansatte i Rudolph Care var blevet gravide og skulle føde samtidigt!! Wow, det kan nok være at den gravide chef fik sved på panden… og fik lagt en plan. Nu er der gået et år og her i September kommer den sidste mor tilbage på holdet fra en god lang barsel. DET GLÆDER JEG MIG TIL. Det er gået super godt for Rudolph Care under barselsperioden, for det team der var tilbage (de få ikke-gravide) og reserverne, der blev hevet om bord, har været alt for seje, og håndteret udfordringer og kørt butikken til guldmedalje. Men nu hvor alle er tilbage og nye dejlige mennesker er også kommet til, er vi så klar til next step. Energien er i top, motivationen stor og alle pigerne er “sultne”, så jeg ved September bliver fantastisk! 

 

2.

Jeg har planlagt en hel dag for teamet, hvor vi skal hygge, og lave alt muligt andet end at arbejde. Vi har taget en hel dag og aften ud af kalenderen, som bliver fyldt med overraskelser, forkælelse og forhåbentligt gode grin. Det bliver sjovt.

 

3.

Jeg glæder mig meget til at fejre min søn Alfred, der et år den 11. september. Jeg elsker fødselsdage, men den første er altid ekstra særlig. Den 11. september var ellers ikke lige min ønskedato i forhold til fødselsdag, men som jordmoderen sagde, så har vi brug for en masse kærlighed på den dag, og det havde hun jo ret i. I øvrigt har jeg også fundet ud af, at Alfred deler fødselsdag med både Lars HUG og Preben Elkær, så en hel dårlig dag, er det vist ikke.

 

4.

En septemberdag, jeg også har set frem til, er den årlige indsamling for Red Barnet, hvor jeg er ude med mand, børn og hund for at samle ind. Det er en tradition hos os. 

Ungerne lærer en masse, vi er sammen, hygger og snakker undervejs, møder en masse mennesker, og så gør vi sammen en kæmpe forskel for en masse børn på flugt og i nød. Det giver den bedste følelse. Mine børn syntes, det er spændende, og jeg syntes, det er vigtigt, at de lære noget om at hjælpe og stå sammen, og forstå at langt fra alle børn lever så privilegeret et liv som dem selv. Det er altid den bedste dag. Det var det også i søndags. Faktisk så god, at ungerne og jeg nappede indsamlings-rekorden. Yes!

Ps. Børnene var helt uforstående overfor at nogen ikke havde lyst til at støtte. Hvordan kan man ikke have lyst til at hjælpe, sagde de, man kunne jo bare give en lille smule. Og de har helt ret, bare giv lidt. Det er bedre end intet. Var du ikke hjemme, da indsamlerene bankede på din dør i søndags, er det ikke for sent at donere lidt. Bare se her!

 

5.

En sidste ting, jeg glæder mig til denne september er de mange spændende udviklingsmøder for Rudolph Care, der er linet op i kalenderen. Jeg har et stort drive og en iver efter hele tiden at forbedre vores produkter, og udvikle nye til de allerede eksisterende serier. Udvikling er en stor del af mit arbejde og min hverdag. Jeg søger altid inspiration og kan blive inspireret af de underligste ting - ofte noget, der intet har med skønhedsprodukter, at gøre. Jeg elsker, at blive klogere på råvare, teknikker og nye spændende videnskaber i skønhedsverdenen, og derfor er udviklingsmøder med både laboratorier og seje nørder en yndlingsbeskæftigelse for mig.

 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Oil SPF 15

150 ml
285,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..

Olie skal der til

Ingen olie - ingen Rudolph Care
Share on: