5 hudplejefejl, du ikke behøver at lave

Bliv klogere på hvordan du undgår fem klassiske hudplejefejl

1. Renser du ekstra for at undgå uren eller stresset hud?

De fleste af os kender følelsen af at gå lidt i panik, hvis huden i perioder reagerer med udbrud, fx i form af uren hud eller tørre plamager, og man kan nemt fristes til at tro, at ansigtet skal renses ekstra meget i perioderne, hvor din hud er stresset. Desværre er sandheden stik modsat! For meget rens og for skrappe produkter udtørrer nemlig og ødelægger hudens naturlige balance.

Sørg i stedet for at bekæmpe irriteret, uren og stresset hud med få produkter, der ikke indeholder for mange aktive ingredienser. Acai Cleansing Milk renser huden blidt og effektivt ved hjælp af et vegetabilsk udtræk fra kokosolie, mens aloe vera og rød solhat beroliger og mandel- og acaiolie giver fugt. Den virker genopbyggende og afbalancerende på både tør, sart og fedtet hud og er en life-saver, når huden reagerer.

Uren, stresset og på anden måde irriteret hud afhjælpes også med masser af fugt. Acai Anti-stress Facial Cream er skabt med formålet at afstresse din hud og er fyldt med naturlige SOS-ingredienser, som aloe vera, troldnød og kamille, der lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensiv, giver ny energi og smuk glød. Brug den som enten dag- eller natcreme, når din hud har brug for ro og nærring.

Fem hudplejefejl du kan undgå

2. Husker du solcreme året rundt?

Selvom vores nordiske klima ikke byder på lange solskinsdage hele året, er solcreme ikke kun til sommerbrug! Et af de mest geniale tip mod de fine linjer eller pigmentforandringer er nemlig at anvende solfaktor på alle årets dage, så huden er beskyttet mod solens UVA- og UVB-stråler. Sun Face Cream er en rig og plejende solcreme, der beskytter den sarte ansigtshud mod solens skadelige stråler. Cremen er samtidigt også fyldt med fugtgivende ingredienser, som hvedekim og agurkeekstrakt, der nærer huden og æbleekstrakt, der fornyer cellerne, og derfor er cremen også ideel som dagcreme hele året.

Psst… Har din hud brug for et ekstra opstrammende og antioxidant boost? Så brug solcremen i kombination med Acai Anti-ageing Serum; de er et genialt makkerpar for en glat, ensartet og velbeskyttet hud.

Bliv klogere på hvordan du undgår fem klassiske hudplejefejl

3. Glemmer du at eksfoliere din hud?

En af de nemmeste måder at skabe smuk, glødende hud og samtidigt få det bedste ud af sine produkter er at huske at eksfoliere både sin krop og ansigt. Eksfolieringen sørger nemlig for at fjerne døde hudceller, som sætter sig som et overlag på huden, der både gør det svært for dine fugtgivende produkter efterfølgende at trænge ind, og kan gøre din hudstruktur mere ujævn. Dog er det vigtigt, at du bruger eksfolierende produkter, der ikke ridser huden! Acai Facial Scrub Mask indeholder fine skrubbekorn udvundet af acaibær og abrikos, som nænsomt fjerner døde hudceller og urenheder. Den blide eksfoliering hjælper maskens nærende ingredienser ned i huden og sætter gang i blodcirkulationen, så huden får ny, smuk glød. Brug masken 2 gange om ugen.

Tip fra Andrea
”Jeg lader den gerne sidde på i lang tid, fordi det giver huden mulighed for at suge alt det ud af masken, som den behøver. Prøv eventuelt at fjerne resterne med vat, du har vredet op i varmt vand. Så undgår du at skylle al den gode olie af, der jo beskytter og nærer huden resten af dagen."

 

Bliv klogere på hvordan du undgår fem klassiske hudplejefejl

 

4. Husker du at rense både morgen og aften?

En af de klassiske hudplejefejl, er at mange af os ofte glemmer at rense vores hud både morgen og aften. Og begge dele er faktisk lige vigtig, når det handler om vejen til sund, velbalanceret hud og om at få det bedste ud af sine produkter.

Din hud regenererer gennem natten, hvor huden bl.a. udskiller affaldsstoffer, der lægger sig ovenpå huden. Glemmer du at rense din hud fri fra affaldsstofferne om morgenen og bruger du din dagcreme med det samme, kan det være svært for din hud at optage de gode, fugtgivende ingredienser – og din creme kommer faktisk slet ikke til sin ret. Gør det til en vane at starte dagen med en blid skumrens, som Acai Cleansing Foam, der fjerner affaldsstoffer, fedt og snavs, så din hud bedre kan ånde er er klar til at optage fugten fra serum og dagcreme.

Når du renser din hud om aftenen, fjerner du dagens snavs og makeup, så din hud lettere regenererer natten over og undgår urenheder. For at rense huden i dybden, kan det være nødvendigt at rense huden to gange. Rens først huden fri for makeup og hverdagens snavs med en mild rensemælk som Acai Cleansing Milk. Brug det bløde renseskum i Acai Cleansing Foam efterfølgende og skyl med vand – så er du sikker på en helt ren hud; klar til din natcreme og skønhedssøvn.

fem hudplejefejl du kan undgå

5. Får din hud nok fugt?

Hvis din hud ikke får nok fugt, kan det hurtigt ses, og huden bliver mat, trist og tør. Invester i en god dagcreme, der matcher din hudtype: Er din hud tør, blussende eller ude af balance, så er Acai Anti-stress Facial Cream dit oplagte valg. Cremen er fyldt med beroligende ingredienser, der bringer din hud i balance og beskytter den mod vind, vejr, hverdagstravlhed og andre stress-faktorer. Har din hud mistet sin spændstighed, glød eller er den bare trist at se på, så er Acai Anti-stress Facial Cream lavet til dig. Den er knap så rig i konsistensen, men spækket med anti-ageing ingredienser, der holder din hud spændstig og glat.

Har din hud brug for ekstra fugt eller et opstrammende løft, kan du anvende Acai Anti-ageing Serum. Husk på, at dit serum ikke kan erstatte dit dagcreme, men skal bruges under din creme, så huden både bliver ensartet, får et øjeblikkeligt løft og rigeligt med fugt.

Fem hudplejefejl du kan undgå

Gentle Cleansing Foam

Acai Cleansing Foam
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
Share on: