5 ting, du skal forkæle din mand med

1. Cleansing Foam

Effektiv renseskum, han kan tage med ind i badet. Skummet hverken udtørrer huden eller føles fedtet på huden bagefter, og er derfor perfekt til de fedt-forskrækkede, der bare vil have et rent fjæs hurtigt. Hvis han masserer et par pump Cleansing Foam mellem hænderne bliver skummet mere fast og ideel til barbering. Så på den måde er det faktisk en to-i-en gave.

2. Roll-on Deo

Deo er jo nærmest uundværligt. Her er en med mild duft, der lader din mand dufte af sig selv – uden at lugte af sved. Lige nu er emballagen grøn, men snart skifter den farve til den Rudolpske lilla, så køb hellere et lille lager, hvis du ikke tror, din mand kan klare den feminine farve under armene. Du kan dog berolige ham med, at indholdet ikke forandrer sig.

 

3. Herbal Mint Shampoo

Uanset hvor langt (eller kort) hår din mand har, er her den perfekt shampoo. Den er også god til dem, der døjer med hovedbundsproblemer – lige meget om den er tør, kløende, fedtet eller skællet. Duften er mentolagtig frisk og skummet er tykt, luftigt og føles knitrende rent. Fås også i en rejsestørrelse, der er perfekt til sportstasken.

 

4. Sun Face Cream SPF 30

Det er måske en generalisering, men mænd er ikke de bedste til at huske solcremen, og det er både synd for deres hud og for deres helbred, hvis de udvikler hudkræft. Giv ham en solcreme, der er så rar at bruge, at den bliver til hans foretrukne dagcreme. Sun Face Cream har en let konsistens, der absorberes hurtigt og hverken fedter eller hvidter. Den fås med både SPF 15, 30 og 50.

5. Facial Oil

Måske tænker du, at en ansigtsolie ikke er noget for din mand, men Acai Facial Oil gør lige så mange underværker for mandehud som for kvindehud. Døjer han med tør hud, små urenheder, tørhedsrynker eller trist teint, så vil en dråbe olie hver morgen og aften gøre en markant forskel. Olien er god efter barbering og kan også bare blandes i den creme, han måske alligevel bruger. Døjer han med fedtet hud vil Facial Oil have en regulerende effekt – uden at virke fedtet på huden. Vælger du at give ham Her & His Facial Oil pakken, så er der jo også lidt til dig selv …

 

 

VORES FAVORITTER

Jeg ville aldrig bruge andet end vores bodylotion. Den er fantastisk. Den trænger let ind i huden...

SOS til tør og sensitiv hud

Giv huden og dig selv noget kærlighed Sara Jordell Hvad kan være grunden til at huden er sensitiv?...
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam Travelsize

50 ml
95,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..

Shop alle

Se alle produkter
Share on: