5 ting, jeg glæder mig til i december

1.

Åh, julegaverne. Dem glæder jeg mig til at købe. De første par gaver er allerede på plads, og det er lidt vildt, for det plejer jeg ikke at have så tidligt. Jeg elsker at gå i butikker for at finde de helt rigtige gaver, og selvom det er nemt, og jeg selvfølgelig også køber flere ting på nettet, så synes jeg, at det er vigtigt, at støtte de fysiske butikker. Gaveindkøb er jo hyggeligt når man har tid til det – julegaveindkøb med stress er jo det værste, men det kan også være vildt hyggeligt, når man har tid til det. Listerne med hvem der skal have gaver og lidt tanker om hvad de skal have, ligger klar.

2.

Julehygge med ungerne. December er så kort - især når man har delebørn. Jeg har taget mig et par feriedage, så jeg kan gøre klar og pynte op. Jeg glæder mig til at se børnenes glæde. Den forventningsglæde de har og bare lyser ud af dem er bare er så sødt. Vi skal bage peberkager af den slags, der skal udstikkes og pyntes flot. Det handler ikke at spise dem, men om pynten. De plejer at ligge i et fad og være pæne hele december. Da jeg spurgte dem, hvad de glæder sig til, sagde de småkager og hjælp til gaveindkøb. De elsker at give gaver – og her ligger fokus mere end på det de selv får. Det bliver sjovt, at hjælpe dem med at finde gaver.

3.

Jeg glæder mig til at se ungerne i ansigtet, når de står op og ser, at nissen har været der. Det der fjæs, de har på hele december – det er jo simpelthen så sødt.

 

4.

Jeg har en lille løs tradition om at invitere ’min selvvalgte familie’ til julehygge. Det plejer at være et meget afslappet arrangement, hvor mine venner kommer forbi til hjemmelavet pizza og et glas rødvin. Det handler egentlig bare om at give en krammer og sige god jul. I år tror jeg, at Isoldes venner også skal inviteres med.

5.

Jeg skal overraske min mand med en tur til London. Han friede til mig i London, på den 7., så jeg har planlagt to dage i London, bare os to. Der er mega-romantisk i London i december og rendyrket julestemning. Der er gode loppemarkeder og butikker, så det er jo også perfekt til julegaveshopping.

 

 

Gavekort

 

Favourite Four

0 ml
445,00 kr.
Please wait..
 

Winter Wonders

0 ml
895,00 kr.

Udsolgt

 

Signature Notes Eau de Parfum

50 ml
495,00 kr.
Please wait..

Byd Rudolph-nissen velkommen

Der er flyttet en lille nisse ind på vores webshop, og det er heldigvis en gavmild en af slagsen...

Gløgg så hvid som sne

Vi er vilde med Meyers hvide gløgg , der ikke er så tung som en traditionel rødvins-gløgg, men...
Share on: