5 ting, jeg tænker meget på lige nu

 

1. Jeg har lige været i Frankrig og tog mig selv i at købe hele tre bryllupsmagasiner. De var så flotte, og de er god inspiration til endnu en stor dag, vi skal have. Vi blev viet til Alfreds barnedåb, så vi mangler altså at holde en ordentlig fest, og vi elsker, at drømme om sådan noget sammen, Claus og jeg.

Vi har mange børn og lige om lidt kommer der endnu en til flokken, så for ikke at ende i bleer, praktik og babymos, er det vigtigt for mig, at lægge ekstra tanker i der, hvor det hele udspringer fra – nemlig i kærligheden til min mand. Jeg tænker på hvordan vi mødtes, på den brusende overvældende kærlighed, der ikke var til at komme uden om, de ting vi lavede, sagde, lovede og drømte sammen om. Vi skal huske at dyrke den, passe på den og pleje den – sætte tid af til den, overraske og aldrig tage den for givet. Kærligheden. Det er vi heldigvis gode til – at huske på tosomheden, og på at dyrke den, så det hele ikke drukner i hverdagspraktik.

 

2. Det kan godt være, at jeg har et ben i barselsboblen allerede, men det stopper mig ikke fra at tænke meget over hvad fremtiden skal byde på for Rudolph Care.

På min barsel med Alfred fik jeg tid og rum til at hæve mig selv op fra den daglige ledelse og se det hele lidt mere i helikopterperspektiv. Det var rigtig sundt for både mig og virksomheden, og jeg glæder mig til at kunne gøre det igen.

Vi har planlagt næste skridt for Rudolph Care, men hvad så bagefter det? Vi skal blive ved med at gøre det, vi er gode til – nemlig udfordre branchens standarder og blive ved med at se muligheder og udfordringer fremfor problemer. Jeg er så stolt af, at Rudolph Care var det første brand i verden med både en øko-certificering, altså EcoCert, og en miljø-certificering som Svanemærket – en bedrift som alle eksperterne i branchen ikke troede var muligt. Det er sjovt at udfordre, og det skal vi blive ved med. Så det går jeg og summer over, og suger tendenser og tegn på hvad der rør sig, til mig. Det er vigtigt, at kunne mærke efter og bruge mavefornemmelsen, og det er min overbevisning, at man skal blive ved at turde tage nogle chancer.

3. Min børn fylder altid en del i tankerne, og lige nu kredser de ret meget om opdragelse og inddragelse. Jeg synes, at det i højeste grad er forældrene, der skal opdrage på børnene, og jeg har på det sidste oplevet så mange børn i lufthavne og på restauranter, der bare ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt. Det er forældrenes ansvar, at lære dem, hvordan man skal opføre sig – og man må gerne sætte grænser! Jeg er meget bevidst om at opdrage mine børn, så de bliver sådan nogen, man kan holde ud at være sammen med. Både ude, men også hjemme.

Som barn havde jeg faste pligter, og jeg var med til at gøre rent, jeg havde en ugentlig maddag, og hvis man ikke lavede mad, så hjalp man med at dække bord og rydde af efter maden. Og vi taler altså ikke bare, at stille tallerknerne ud i køkkenet. Man var ikke færdig før bordene var tørret af, alt stillet væk og vasket op, og vasken var renset for snask. Og nu tror jeg, det er på tide, at ungerne – de store – skal lære at gøre rent. Det synes måske at være en basic ting, men det skal jo læres. Ligesom at give hånd og se folk i øjnene, når man hilser på dem. Den slags er med til at gøre livet lettere for børnene i fremtiden. Så… lidt faste rengøringstjanser og maddage må på programmet.

4. Jeg har rejsefeber. Kan mærke misundelsen i kroppen, når jeg læser om folk, der rejser væk med deres familie i længere tid. Jeg drømmer om varme og tid til at koble af – i mere end 14 dage. Det er jo oplagt, at rejse når man alligevel er på barsel, men jeg tror, at vi gemmer det til næste vinter. Barslen falder lige midt i foråret, og så er Danmark jo det mest vidunderlige sted at være. Men afsted på eventyr, det skal vi. Langt væk fra hverdagen…. Brasilien, Thailand eller måske Sri Lanka….

5. Jeg tænker ret meget på hvad der sker i verden for tiden. Det kan man jo nærmest ikke komme udenom. Jeg tænker især på hvordan vigtige dele af verden bliver ledet lige nu – med Trump i spidsen – og på, hvor lidt det hænger sammen med min vision om ledelsen.

Det er bare så enormt trist, og jeg kan godt ligge lidt søvnløs over det. For mig er det en vigtig ledelseskompetence, at have forståelse for mennesker og i sidste ende lede med et godt hjerte. Man kan være enig eller uenig i Obamas politik, men jeg tror, at de fleste vil opfatte ham som et godt menneske. Det er lidt sværere med Trump. Eller med mange af de danske politikere for den sags skyld, som jeg heller ikke synes repræsenterer særligt gode, grundlæggende menneskesyn.

Det er ikke fordi, jeg har en løsning, men jeg bekymrer mig, og tænker meget over hvad jeg kan gøre. Jeg skal ikke ind i politik, men jeg får lyst til at gøre en forskel. Man kan jo starte med at huske på, at man har et ansvar. For at gøre det, man føler er rigtig, og for at reagerer på det, man ikke føler, er rigtigt.

Send en blomst og lidt kærlighed

Jeg oplever ofte, at folk, jeg ikke kender, sender et par rosende ord og sager til mig, som de...

Krea i baghaven

Min far er gammel keramiker og har undervist på Rødding Højskole i 70’erne, og han elsker at...

Acai Body Balm

Acai Body Balm
 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
Share on: