5 TIPS TIL FERIEHYGGE MED UNGERNE

Lav læbepomade til veninderne (og dig selv)

Andrea og Isoldes Lipbalm Kit er som skabt til efterårsferien. Kittet indeholder ingredienser til fire fine læbepomader I selv skal smelte sammen og hælde på de små bøtter. Pynt med de seje klistermærker, og giv pomaderne væk i gave. Hvis I altså nænner at gå af med dem.

 

Rullinger til Mini MGP

DR Ramasjang har gang i et sjovt program for tiden; MINI MGP, hvor fantasifulde og hjemmelavede toiletrulle-dukker er både artister og tilskuere. Dukkerne skal laves af jer og sendes ind til DR, og alle dukker er velkomne. De skal bare laves af (tomme) toiletruller og det pynt, I lige har ved hånden. Frem med limpistol, glimmer og gamle dimser. Se mere her.

 

Lydbog og småkagepyntning

Lån lydbøger på biblioteket eller find dem på Mofibo og lignende streaming-tjenester, og lav noget sammen imens I lytter. I kan for eksempel klippe-klistre (MGP rullinger?), tegne eller måske pynte småkager med glasur og krymmel, som I skal spise senere. I kan også bare dase i sofaen….

 

Start på juleforberedelserne

Det er jul før end du aner, og allerede nu kan I gå så småt i gang med juleforberedelserne. Ungerne er sikkert helt med på ideen. Lav lister over hvad I gerne vil bage, lave og hygge med i december og find så opskrifterne frem allerede nu. Læg lækkerier i blød til gløggen og start på honningkagedejen. Ungerne kan tegne deres ønskelister eller se Shanes Youtube-videoer, hvor han laver julepynt, som inspiration til deres egen pynte-produktion. Brug en dag på det og læg så julen på hylden indtil december – ellers når alle at få kvalme af nisser og kanel, inden det rigtigt går i gang.

 

Ryd op og giv væk  

I kan også slå to fluer med et smæk og bruge ferien på at rydde op, og samtidig gøre en god gerning. Gå legetøj, bamser og tøjbunkerne igennem, og sorter al det fra, som kan gives væk. For eksempel til Mødrehjælpen, der meget gerne modtager dine børns aflagte tøj og legesager til videre salg i deres butikker. Dit eget tøj kan du aflevere på genbrugsstationen eller hos det lokale herberg, hvor det helt sikkert kan hjælpe et menneske lidt varmere gennem vinteren. 

 

 

Lip Balm Kit made by me

10 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..

Lip Balm Kit made by me præsentation

Lip Balm Kit Made by Me- Do It Yourself with Rudolph Care
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..

3 tips til stresset efterårshud

September har været både solrig og lun, men med oktober er efteråret for alvor begyndt at vise sine...

Tips til værtindegaver - og lidt om emballage

Det er altid dejligt, at blive overrasket med en lille gave, når man har inviteret folk til at...
Share on: