5 tricks til at få huden tilbage i balance

hud i balance med rudolph care

Der er ikke noget som julens dejlige mad, sukkerfyldte godtefade og tiltrængte sjusser, der kan få huden ud af balance. Hvis du sidder i julens efterveer med en hud, der ligner noget, der godt kunne bruge en ekstra uges ferie, så får du her vores fem bedste tricks til at få huden godt og flot med ind i det nye år.

 

1. Back to basic

Hånden på hjertet. Du har måske ikke været helt så grundig med hudplejen hen over julen – du har jo slappet helt af. Det gør ikke noget i det lange løb, men måske reagerer din hud nu med lidt flere urenheder, lidt flere synlige linjer eller med en lidt trist teint. Det bedste du kan gøre er, at komme tilbage i rutinen. Op på hesten og ind med rens, fugt og pleje morgen og aften. Hver dag. Trænger du til at gøre noget ekstra lige nu, så brug tre minutter på blidt at massere en blanding af Cleansing Foam og Facial Scrub Mask ind på ren, fugtet hud. Blandingen renser i dybden, uden at udtørre eller fedte. Følg op med en minimassage med din foretrukne olie eller creme.

 

2. Tank huden op med fugt

Ja, det er jo ikke raketvidenskab, men en velfugtet hud er en glad hud, så fokuser lidt ekstra på at tanke dig selv og din hud godt op med fugt i januar. Udenpå kan du fugt-pimpe din dagcreme med en dråbe god ansigtsolie, ligesom et pift Facial Mist efter rens og før creme, gør underværker for fugtbalancen. Indefra kan du væde krop og celler med… ja, vand, og masser af friske, sprøde grøntsager. Saftig frugt og grønt er nemlig eminente fugtkilder, og vitaminindholdet gør bestemt også underværker for din hud.

 

3. Eliminer urenhederne

Hvis du er besværet med urenheder, så gør alt hvad du kan for sidde på dine hænder. Du. MÅ. Ikke. Pille. Det er sværere end man tror, men jo mere fred de små knopper får, jo hurtigere forsvinder de igen. Uden at efterlade røde mærker eller ar. Lad Facial Scrub Mask ligge til du ikke længere har betændte knopper, og bad i stedet huden i fugt og olie. Du kan bruge Body Balm som en blødgørende maske ved at lade den sidde på huden natten over. Er du meget generet, så dæk huden med en god mineral pudder. Det forstyrrer ikke huden og giver et pænt, naturligt resultat. 

snyd dig til smuk glød med økologisk selftan fra rudolph care

4. Alle kneb gælder

Sidder du med en trist teint (perioder med meget sukker kan godt have den effekt på huden), så ty til alle tricks, der booster glød. Massér dit ansigt med Facial Scrub Mask, og brug gerne tre minutter på det. Fordel masken på ren, let fugtet hud, og cirkuler med fingerspidserne. Ikke hårdt, men ikke for let. Dét bliver din hud glad for.

Står det helt slemt til, så kan du bruge et par dråber A Hint of Summer i din dagcreme over et par dage eller tre. Din hud vil syne frisk og din teint får naturligt liv igen – uden at se brunet ud. Er du ikke til selvbruner, så kan en god blush også gøre underværker for din glød og din udstråling. Smil til dig selv i spejlet, på med lidt farve lige på den blødeste del af æblekinden og så afsted.

 

5. Giv huden en "happy pill"

Det er også en god ide at hjælpe huden med at rense de sidste julerester ud af huden og tilbage i balance. Tricket er, at få blodet til at bruse. Andrea prioriterer et dyp i havet for at sparke både lykkehormoner og blodcirkulation i gang på et øjeblik. Når du sætter fut under blodcirkulationen, får kroppen et ekstra skud hjælp til at transportere affaldsstoffer ud af huden, ligesom det giver vidunderlig glød i kinderne.

Er du ikke til det kolde gys (som du i øvrigt godt kan give dig selv under bruseren, hvis du ikke lige bor i nærheden af noget indbydende havvand), så tag skrubbehandsken frem, og tørbørst dig til samme blodcirkulations-boost. Børst nedefra og op, og udefra og ind mod hjertet. Faste, men aldrig hårde strøg. Top den op med en grundig gang Body Scrub, og mærk hvordan huden summer af glæde.

Du kan også gå en rask tur i den friske luft, tage en dansetur med ungerne eller invitere din mand ind under dynen. Pulsen skal op – det gør nemlig huden så glad.

økologisk luksus ansigtspleje fra rudolph care

 

 

 

 

Økologisk ansigtscreme

 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
Share on: