A Hint of Summer

A Hint of Summer er en økologisk selvbruner, der giver dig gylden glød og gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve i både ansigt og på kroppen. Med små farvegivende dråber forvandles din yndlingscreme til en lækker selvbruner, og som gør det nemt og sikkert at få en smuk, solbrun farve – helt uden sol.

 

Forbered din hud

En sund og solbrun hud kræver forberedelse – uanset om du får farve fra solens stråler eller flaske. Gør huden klar til sommerglød ved at give din hud en blid eksfoliering. Eksfoliering af både ansigt og krop booster cellefornyelsen og fjerner døde hudceller, så din hud vil få en jævn overflade og nemmere vil kunne optage både fugt og farve. Regelmæssig eksfolieringen vil ligeledes hjælpe dig til at bevare din farve længere.

 

Tid til farve

Nu er både dit ansigt og krop klar til farve! Bland A Hint Of Summer sammen med din vanelige dosering af din fortrukne creme eller olie. Vi anbefaler dig at opbygge farven langsomt, så du vil opnå et smukt og naturligt resultat.

Er din hud meget lys, anbefaler vi at begynde med 1 dråbe (1 tryk på flakonens pumpe) til dit ansigt. Til kroppen kan du starte med at blande 2 dråber i din vanlige dosering af bodylotion.

Har du en mediumfarvet hudtone, anbefaler vi at begynde med 2 dråber (2 tryk på flakonens pumpe) til dit ansigt. Til kroppen kan du starte med at blande 4 dråber i din vanlige dosering af bodylotion.

Er din hudtone mørk, anbefaler vi dig at begynde med 3 dråber (3 tryk på flakonens pumpe) til dit ansigt. Til kroppen kan du starte med at blande 6 dråber i din vanlige dosering af bodylotion.

sådan gør du

Fordel den anbefalede mængde af dråber og creme eller olie i hele ansigtet samt på dekolletage. Giv dig gerne god tid og sørg for, at produktet bliver jævnt fordelt. Når produktet er ligeligt fordelt i hele ansigtet og på dekolletage, kan du let strejfe dine ører, så de ikke ser unaturligt hvide ud ved siden af dit ansigt.

Vask straks dine hænder grundigt med vand og sæbe efter brug. Skrub gerne ekstra grundigt mellem dine fingre og omkring dine neglebånd.

For at sikre dig mod farveforskelle og kanter kan du tørre udsatte områder efter med en tør vatrondel. Stryg den tørre vatrondel let hen over dine øjenbryn, ved hårgrænsen og langs dine kæbelinje, hvor overskydende produkt kan sætte sig.

 

Nu er du næsten klar

Det er vigtigt, at du giver farven tid til at trænge ind i din hud, før du fortsætter din dag og tager tøj på. Det vil beskytte dit tøj mod eventuelt også at få farve. Et godt tip er at anvende dråberne om aftenen, så farven har tid til at virke på huden og trænge ind natten over. Du vil vågne med et gyldent strejf af sommerhud.

Bevar den flotte glød fra A Hint of Summer ved at supplere din hud med masser af fugt de følgende dage. Gentag behandlingen, når din hud trænger til let farve.

 

Har du flere spørgsmål til A Hint of Summer kan du finde svar i vores Q&A.

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

En gylden guide til sommerglød

A Hint of Summer

Q & A

A Hint of Summer
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
Share on: